Post Top Ad

Avon Legendary Lengths Maskara Yorumlar

Herkese selam.. Bu aralar birikmiş hatta bolca birikmiş yazılarla geri dönüyorum desem yeridir :) Sizinle paylaşacağım o kadar çok şey birikti ki bi yandan da ev/iş vs mekik dokumak gerçekten yoruyor insanı neyseki sağlığımız yerinde şükür..



Avon Legendary Lengths Maskara


Bu aralar yeni çıkan Avon Legendary Lengths Maskara yi dener denemez o kadar sevdim ki hemen blogda ona bir yer açayım istedim. Çok sevdiğim ürünleri anında burada sizlerle paylaşmak istiyorum ki geç kalmadan birçok kişiye ulaşsın..



Avon Legendary Lengths Maskara yorumlar


Bu maskarayı Avon Unlimited Maskara ya da çok benzettim açıkçası. Silikon fırçası, verdiği mükemmel hacim ve kirpikleri tek tek ayırması vs hepsi çok çok benziyor. Tek farkı fırçasının eğik olmaması. 


Ayrıca hem alt hem hem de üst kirpikleri çok güzel kavrıyor ve şekillendiriyor. Ince fırçaları bu yüzden ayrıca çok seviyorum:)



Avon Legendary Lengths Maskara kullananlar


Onun dışında performansı şahane, fiyatı da aşırı uygun eğer ki yükselmezse de bu fiyata tam stoklamalık bir maskara.. Ben Unlimited Maskarayı da çok sevmiştim biliyorsunuz ve hep yedekleyerek alırım artık favori listeme bu maskarayı da eklemiş bulundum..


Bence Avon'un şimdiye kadar çıkardığı en iyi iki maskara olarak tarihe düşmeliler.. Ürünü online dan ya da Avon kataloglarından alabilirsiniz. Ayrıca tüm güncel ürün incelemelerim ve paylaştığım içerilerden haberdar olmak isterseniz de instagram hesabıma mutlaka bekliyorum.


Sevgiler  :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad