Post Top Ad

Oriflame Mart Kataloğu Alışverişim

Mart ayı yine birbirinden güzel kampanya ve fırsatlarla dolu bir ayken bir Oriflame alışverişi daha kaçınılmaz oldu tabiki benim için :) Hem Kadınlar Günü ne özel avantajlar hem de fırsat ürünleri yine oldukça fazlaydı bu ay..



oriflame mart kataloğu


Oriflame Mart Kataloğu'ndan ben neler aldım bu ay hadi beraber inceleyelim.. :) Önce bir vücut spreyi aldım ki tamamen baharı çağrıştıran mis gibi çiçek kokulu bir sprey.. Kampanyalı bir üründü ve oldukça uyguna almış oldum.. Tam çantaya atmalık bir ürün çok tatlı bir boyutta:)



oriflame vücut spreyi


Bir diğer aldığım ürün bu fön tarağı oldu.. Haftada bir mutlaka saçıma fön çekerim ve Oriflame taraklarını genel olarak çok beğendiğim için bu fön fırçasını da alayım dedim ve gelir gelmez hemen denedim gayet de başarılı bir ürün.. Bu fiyata da asla kaçırmayın derim :)



oriflame fön tarağı



oriflame taraklar


Bu roll-on lar da bu ay en indirimli fiyatı ile satıştaydı. Çokk uygun olunca hem kendime hem de eşime sipariş verdim.. Evde her daim lazım olan ürünler olunca bu fırsatı da değerlendirmiş oldum..



oriflame üyelik



oriflame sipariş


Bir de kapatıcım bitiyordu ki bu The One Eyerlasting Sync Kapatıcı yı bir deneyeyim dedim. The One fondöten, kapatıcı ve pudrası da bu ay baya indirimde.. Ihtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz. Bendeki kapatıcı rengi Porcelain Cool bu arada.. Açık bir ton.. Detaylı yorumlarımı da tekrar yazacağım buraya :)



oriflame kapatıcı yorumları


Bir tane de papatya özlü bir el kremi geldi ki kokusunu aşırı sevdim.. Onu da çantamdan hiç ayırmayacağım galiba :)


oriflame el kremi


Sizler neler aldınız bu ay? Oriflame üyelik ve fırsatlarını gördünüz mü.. Sizlerin de yorumlarını bekliyorum..

4 yorum:

  1. hello dear sir/madam
    I read your blog ORİFLAME MART KATALOĞU ALIŞVERİŞİMfor a long time. That's why you are requested to add this post to our blog in your portal.
    Verify in our blog this blog.professionalmovers.in . We keep sharing your blog with us from time to time.
    thank you

    This is My Blog:- Packers And Movers Hyderabad

    YanıtlaSil

Post Top Ad