Post Top Ad

Saç Dökülmesine Karşı Şampuan

Dönemimizin en büyük sorunlarından biri şüphesiz erken saç dökülmesi ve hem kalıtımsal hem de çevresel faktörlerden dolayı ayrıca stres ve yaşadığımız diğer faktörler saçların daha çabuk dökülmesine sebep oluyor malesef..



Saç dökülmesi şampuan


Eminim bundan hüsran o kadar çok insan var ki.. Ben de bugün onlar için burada uzun zamandır test edip kullandığım ve son dönemde saç dökülmemi aşırı durduran ve hızlı uzayan saçlarımın daha da hızlı uzamasını sağlayan şahane bir şampuan önerisi ile geldim..


Geçtiğimiz birkaç aydır saçlarım biraz fazla dökülmeye başlamıştı.. Stresli bir dönem geçirmiştim ve mevsim değişikliği vs illa ki bir etkisi olmuştur ama kafamdaki deli sorular hiç bitmedi tabi.. Acaba hormonsal mi acaba sürekli böyle mi olacak... Vitamin eksikliği mi var vs vs hep düşündüm tabi ve ekstra dikkat etmeye başladım saç bakımıma..



Saç dökülmesine karşı şampuan


Bu süreçte bir arkadaşımın tavsiyesi ile bu şampuanı kullanmaya başladım: Revox Koenzim Q10 ve Keratin, B3, B5, B7, B9 Vitamin Katkılı Özel Seri Bitkisel Şampuan.. Ben Gratis den aldım bunu oradan ve diğer satış yerlerinden temin edebilirsiniz.


Tereddütlüydüm tabi başta.. 360 ml lik bir ambalajda renksiz kokusuz bir şampuan. Ben etkisini ilk 15 günde görmeye başladım ve duştan sonra saçlarımı taradığımda bir avuca dolmayacak kadar saç çıkmaya başladı ve eski haline döndü bir oh dedim..


Tutam tutam tarağa dolan o saçlarım yok artık.. Saçlarım aynı zamanda güçlendi ve hızlı uzardı zaten ama daha da hızlı uzamaya başladı.. Zaten Revox şampuanlarının saçı hızlı uzattığını hep söylerler. Ciddi ciddi şaşırttı beni diyebilirim. Parasını falan kesinlikle hak eden bir ürün..


Eğer siz de zayıf, kırılgan ve ince telli saçlara sahipseniz ve dökülme problemine karşı bir şampuan arayışı içindeyseniz bi şans verin.. Bakın deneyin eminim seveceksiniz.. 


Bu piyasada dökülme karşıtı şampuan bulmak gerçekten zor.. Bu şampuandaki keratin mesela saçın nemini koruyor ve saçı besliyor.. Diğer vitaminler saçı güçlendiriyor ve daha hızlı uzamasını sağlıyor..


Dökülme karşıtı şampuan kullananlar varsa yine yorumlarınızı da alırım..


Sevgiler...

4 yorum:

  1. hello dear sir/madam
    I read your blog HAIR LOSS SHAMPOOfor a long time. That's why you are requested to add this post to our blog in your portal.
    Verify in our blog this blog.professionalmovers.in . We keep sharing your blog with us from time to time.
    thank you

    This is My Blog:- Packers And Movers Hyderabad

    YanıtlaSil
  2. bunu denememiştim indirim listesine yazayım hemen..

    YanıtlaSil

Post Top Ad