Post Top Ad

Pandemiye Elveda Blogger Etkinliği

Herkese selamlar.. Geçtiğimiz haftalar benim için oldukça hareketliydi çünkü İstanbul'dan güzel arkadaşlarım Yasemin ve Sevinç'in davetiyle çok güzel bir blogger etkinliğine uzun bir aradan sonra yeniden start verdik :) 



Tabi konseptimiz hem Pandemiye Veda hem de Anneler Günü'nü kutlamaktı. Hal böyle olunca da makyaj, moda ve yaşam bloggerları arkadaşlarımla yeniden bi araya geldik :) 





İstanbul a ben de bir yıldır  falan pandemi malum ayak basmıyordum ki aşırı özlemişim. Ailemle beraber bu vesileyle güzel bir seyahat ve mini de bir tatil planı yaptık. Etkinliğimiz Silivri'de Silivri Dilek Pastanesi'nde gerçekleşti. Toplamda 7 blogger arkadaşımla (İlknur, Emel, Fatma, Esra, Yasemin, Sevinç ve ben) ve sponsor firmalarımızla çok keyifli dakikalar geçirdik. Ve gerçekten bu buluşmaları ne kadar özlediğimi fark ettim. Sohbetlerin sonu gelmedi o derece :)


makyaj blogları







Hemen sizlerle bu güzel etkinliğimizde yer alan ve bizlere destek olan sponsor markalarımız ve ürünlerden de bahsetmek istiyorum.


Öncelikle Bade Natural in hem bu çok tatlı çantalı konseptine hem de yepyeni çıkardığı güneş ürünleri serisine bayıldım! Öncelikle marka hakkında kısa bir bilgi geçeyim. Bade Natural ürünleri %100 doğal hammaddelerle ve %100 saf uçucu yağlarla formüle edilen ürünler. Dermatolojik olarak testten geçmiş ve doğa dostu hiçbir şekilde sentetik boya, sülfat, paraben ve koruyucu içermeyen ürünler. 


Bizimle de Sun Care Series ürünlerinden olan Bade Natural Güneş Kremi 50 spf ve Bade Natural Güneş Sonrası Aloe Vera Jel ile birlikteydiler :)




Hem sunum hem de ürünler çok güzeldi. Ve ben İstanbul'da gezerken Bade Natural güneş kremini kullanmaya başladım bile.. Detaylı yorumlarımı ayrı bir yazıda aktaracağım sizlere :)


Bir diğer markamız ilk kez deneyeceğim ve yine doğal içerikli ürünleriyle dikkatimi çeken Clarte ve Clarte Shea Butter oldu. En sevdiğim içerik en sevdiğim butter haliyle karşıma çıktı. Çok sevindim hemen denemeye başlıyorum. Markanın gül suyu, kantaron yağı gibi cilt rahatlatıcı ürünleri de mevcut..



Hc Care de kırışıklık karşıtı bakım kremi ve Hc Peeling Cleanser cilt aydınlatıcı jel ile bizlerleydi. Eskiden beri ürünlerini severek kullanırım ve hem saç maskesi, saç bakım yağı ve şampuanları hem de cilt bakım ürünleri çok başarılı ve bu yeni ikiliyi de cilt bakım rutinime eklediğim için mutluyum.




Mutfağımızı şenlendirecek lezzetli ürünleriyle Jr Souschef de bizlerleydi. Ve birbirinden güzel menemen harcı, nar ekşisi, domates suyu ve nar suyu ile farklı tatlar keşfetmiş olduk. Domates suyunu ilk kez denedim mesela ve çok ilgimi çekti :) Ayrıca organik ürünler ve nar ekşisinin tadı da muhteşem!!! Hemen kısır keyfi yaptık bizimkilerle :)








Iva Nature, şimdiye kadar ürünlerini en sevdiğim cilt bakım markalarından biri şüphesiz. Hem cilt bakım ürünleri hem de organik bebek bakım ürünleri tertemiz içerikleriyle ve mis gibi Anadolu bitkilerinden oluşan formülleriyle en sevdiğim vegan markalardan. Etkinliğimizde de ilk kez deneyeceğim organik makyaj temizleyici, gündüz kremi ve deneme boy ayak bakım kremi ile bizlere eşlik etti.




Revox yeni çıkardığı sülfatsız bitkisel kepek şampuanı ile bizlerleydi. Elimde Coenzyme Q10 şampuanı var şu anda. Hatta bitmek üzere hemen buna geçiş yapıyorum. Detayları en kısa sürede buradan aktaracağım.




Nestle kahvaltılık gevreği ile bizlerleydi.




Yepyeni tanıştığım üstelik kadın girişimci ve doğal el yapımı ürünleriyle ve lezzetiyle gönlümü fetheden @fistikezmecim de mis gibi doğal el yapımı fındık ezmesi ve fıstık ezmesi ile bizlerleydi  :) İkisinin de lezzeti muhteşem! Fıstık ezmesi ile hemen fıstık ezmeli ve muzlu kurabiyeler yaptım.. Mutfağım mis gibi koktu ve kurabiyeler anında tükendi  :)







Ceres Yayınları okuma köşeme eşlik edecek iki güzel kitabı ile bizlere eşlik etti :) 






Ve son olarak da Highgenic Aktif Köpük ve Sirkeli Temizleyicisi ile bizlerleydi. Her etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmadığı için kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum.




Ve son olarak etkinliğimizde sonuna kadar emeklerini esirgemeyen Sevinç ve Yasemin e ve bizleri yalnız bırakmayan markalarımıza sonsuz teşekkürler.. 


Sevgiler :)


9 yorum:

  1. Uzun bir aradan sonra çok güzel olmuştur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evettt keşke sen de gelebilseydin ama bu sefer kısmet değilmiş yeniden bi arada olmak dileğiyle 🤗🤗

      Sil
  2. Canım iyiki geldin uzun zaman sonra bir arada olduk 😘💕🥰❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim güzel emeklerin ve davetin için çok teşekkür ederim herşey çok güzeldi :)!!

      Sil
  3. Uzun bir ara ardından keyifli bir günde yeniden beraber olmak güzeldi tatlım. Kalemine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel insan seni de görmek çok iyi geldi çok özlemişim 🤗

      Sil
  4. Şıkır şıkır bir içerik olmuş ne kadar güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz :) Bizim etkinlikler böyle olur 😊

      Sil
  5. Yeniden beraber olmak çok güzeldi. Sevinç ve Yasemin'e sonsuz teşekkür ederim bu güzel gün için.

    YanıtlaSil

Post Top Ad