Post Top Ad

Yeni Alışveriş Sitesi Keşfim: Viyamo.com

Yaz geldi yavaş yavaş gardropdakileri de yenilemeye başlamışken birkaç yeni birşeyler alayım diyordum ki dolu dolu ve çeşit çeşit ürünleriyle dikkatimi çeken bir siteye denk geldim: Viyamo.com.


Sitede rengarenk yazlık elbiseler, tiril tiril gömlekler, bluzlar, pantolonlar, fırsat ürünleri ve daha birçok şey var.. Çok güzel bir kadın giyim butik mağazası.. Özellikle sezonun en trend giyim ürünlerini burada bulabilirsiniz.


Ben de kendime iki parça bişey aldım. Özellikle şık bluz ve bodyleri farklılığıyla dikkatimi çekti ve bende ilk alışveriş tecrübemi edinmiş oldum :) Biri boğazdan aşağıya taş detaylı turuncunun en enerjik haliyle çok tatlı bir triko bluz :) İnce güzel bir kumaşı var ve rengine bayıldım diyebilirim aşırı enerjik tam benlik!!!


Viyamo.com alışveriş yapanlar


kadın giyim sitesi


Diğeri böyle yakası ve kolları dantel detaylı siyah bir bluz.. Yine şık ve tam özel günlerde giymelik bir parça.. İnce mevsimlik bir kumaşı var. Dantel detaylardan hoşlanıyorsanız seversiniz.


viyamo.com yorumlar


Viyamo.com alışverişim ayrıca hızlı kargolandı ve çok çabuk elime ulaştı ki bu da siteye verdiğim puanlardan en önemlisi.. Ürünlerim tek tek özenle paketlenmiş olarak elime ulaştı ve güvenli ödeme sistemiyle de rahatlıkla alışverişimi yaptım.


Yeni ve farklı bir kadın giyim sitesi arayanlar için Viyamo.com alışveriş yapanlardan biri olarak size rahatlıkla önerebilirim. Sitede tüm ödeme seçenekleri mevcut kapıda ödeme de dahil. 250 tl üzeri alışverişinizde kargo ücretsiz. İade ve değişim yapabiliyorsunuz. Ayrıca Trendyol'da da satışları var.


Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad