Post Top Ad

Bu Ürünleri Sakın Çeyizine Alma

Çeyiz alışverişinde malum bizde bi heyecan bi atraksiyon olur. O dönemin trendlerine kapılıp alırız birşeyler ama sonra bi bakarız ki onlardan sıkılırız modası geçer vs. Ama bunu en başında düşünemeyiz işte :) Ben de size bu konuda biraz yardımcı olacak birkaç bilgi ile geldim ki umarım faydasını görürsünüz..


çeyizde alınması gerekenler


1) Mobilya alışverişinizde asla açık renkler tercih etmeyin.. Hem çabuk kirlenir hem de temizliği zor olur varsın koyu renk olsun.. Koyu renk tozu belli eder diyenlere inanmayın inşaat mi var evin içinde ne yani baya baya koyu renk mobilyada hayat kurtarır benden demesi..


2) Seramik mutfak eşyaları tercih etmeyin.. Kesinlikle birkaç kullanımdan sonra çizilmeye o kadar müsait ki çok pişman olabilirsiniz. Sadece çizik değil çatlamalara da çok müsait ne yazıkki..


3) Çiçek deseni mutfak ürünleri en çabuk sıkılan modeller mesela.. Başta trend diye alınıyor ama çok fazla göz yoruyor ve bir süre sonra da sıkılmanıza sebep oluyor. Her zaman tek renk tercih etmenizi tavsiye ederim. Sadece beyaz, siyah ya da gri gibi.. Asla modası geçmez..


4) Standlı mutfak ürünleri de hem mutfakta fazlaca yer kaplayan hem de yine bir süre sonra sıkılmanıza sebep olan ürünler.. Bu sefer de onları koyacak yer arayışına girersiniz. Afakanlar basıverir mesela.. Az eşya çok huzur tezgâhta :)


5) Koyu renkli nevresim ve pikelerden uzak durun. Niye mi? Çünkü makinede birkaç yıkamada hızla rengini atacak ve solacak ve ağzınız açık kalıp aa ben bunu mu almıştım diyeceksiniz. Her zaman açık tonlu nevresim ve pikeleri öneririm tecrübeyle sabit.


Çeyiz alışverişinde inanın bu püf noktalar hayat kurtarır. Bedavaya almıyorsunuz sonuçta şekerim alacaksanız evladiyelik şeyler alın keşke senelerce eskimesin.. Tabi moda akımına kapılıp gitmezsek her defasında..


Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad