Post Top Ad

3D Makyaj Çantası

Biz makyaj bloglarının en güzel koleksiyonlarından biri de makyaj çantası koleksiyonu olabilir bence :) Malum makyaj ürünleri kadar onları taşıdığımız çantalar da önemli. Her daim belki yanımızda taşımıyoruz ama özellikle seyahatlerde bu mini makyaj çantaları çok kullanışlı oluyor. En son Side seyahatimde kendime bir rekor kırarak en sevdiğim ürünleri sadece yanıma alıp makyaj çantama sığdırmıştım :D Ama tabi seyahatin de kısa olmasının etkisi var bide apar topar gidince :)

3d makyaj çantası


Son makyaj çantası alışverişimi bu sevimli 3D makyaj çantasından yana kullandım. 3D makyaj çantası Dresslily sitesinden :) Üzerinde en sevilen makyaj ürünlerinin rengarenk bir şekilde baskısı var ve görüntü olarak da çok hoş ve sevimli bir çanta. Makeup Clutch Bag diye de geçiyor. 

makyaj çantaları

Baskıları çok beğendim ben. Hele o far paletleri yok mu nasıl canlı nasıl güzel :) Canlısı da olsa hiç fena olmazdı hani :D Bir de bu tarz makyaj çantaları biz bloggerların çekimleri için de aşırı güzel ve çekiminizi daha da renklendirip resime bol enerji katıyor. Buradaki resimlerde bile o enerjiyi hissetnişsinizdir. 

profesyonel makyaj çantası

Umarım beğenmişsinizdir. Beğenenler için fiyat ve detay bilgisi linki aşağıda. Fiyatı da çok uygun :) Sevgilerimle..

3D Makyaj Çantası / 3D Cosmetics Print Makeup Clutch Bag: Dresslily

10 yorum:

  1. Instagram görsellerinden birinde gördüğümü hatırlıyorum bu çantayı, çok da beğenmiştim! Güle güle kullan Ümran'cım,çok hoş bir seçim olmuş!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım iyi takip etmişsin çok şekersinn :) çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindin :)

      Sil
  2. çok tatlı benim de makyaj çantası hastalığım var :-))

    YanıtlaSil
  3. Yanımda makyaj taşımayı hiç sevmem hatta hiç tasimam. Evde yaptığımla çıkarım. Bu yüzden pek Makyaj çantası kullanmıyorum. Ama bazen bu güzellikleri görünce alasim geliyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ben de aynıyım inan sadece kısa seyahatlerde belki bir de görünce dayanamadım çok güzeldi :)

      Sil

Post Top Ad