Post Top Ad

Nivea Bakım Yapan Göz Makyaj Temizleyici

Makyaj yapmak güzeldir hoştur ama makyajı çıkarmak da bi o kadar uğraştırır insanı. Bazen hiç çıkarasanız falan gelmez. Ama şu bir gerçektir ki cilt sağlığınızı düşünüyorsanız makyajınızı güzelce temizleyip rahat bi uyku çekmeniz şart! Benim gibi çalışan bayanlara işten dönünce nasıl herşey çetrefilli geliyorsa makyaj temizliği de öyle zor gelir esasen ama eve gelir gelmez makyajı temizlediyseniz bi ohhhhh dersiniz :)

Makyajımı hem jet hızıyla hem de derinlemesine temizlemek isterim. Hoş ne kadar mümkünse :D Özellikle de göz makyajımı rahatça ve zorlanmadan temizlediysem benden mutlusu yok. Ama bu her makyaj temizleyici ile mümkün olmuyor tabi. Kimi yakıyor, kimi cildi tahriş ediyor kimisi de üstünden defalarca geçmeme rağmen tam temizlemiş hissi vermiyor ve yağlı da bir his bırakıyor. İşte bunlar hiç hoşlaşmadığım şeyler.

Cilt bakımında kendinden sıkça söz ettiren Nivea son günlerde yeni bir ürün çıkardı biliyorsunuz: Nivea bakım yapan göz makyaj temizleyici.

nivea bakım yapan göz makyaj temizleyici

Nivea bakım yapan göz makyaj temizleyici; çift fazlı bir temizleyici. Çift renkli yarısı köpük kıvamda. Kullanmadan önce çalkalayıp pamuk üzerine dökerek göz makyajınızı, ovalamaya gerek kalmadan temizliyorsunuz. Kontak lens kullananlar için uygun olduğu belirtilmiş ben kullanmadığım için o konuda bir yorum yapamıycam.

nivea makyaj temizleyici

Bence göz makyajını çok güzel zorlanmadan temizliyor. Hiçbir şekilde cildi tahriş etmiyor ve yanma vs olmuyor. Bende alerjik bi durum da olmadı. Küçük temizleme pedlerinden bir kaç tanesi göz makyajımı temizlemeye yetiyor.

Benim gibi hassas göz makyaj temizleyicileri tercih ediyorsanız ve makyajınızı kısa sürede güzel temizlesin istiyorsanız bence Nivea başarılı bir iş çıkarmış. Hemen Nivea bakım yapan göz makyaj temizleyiciden edinebilirsiniz. Zor maskaraları bile diğer temizleyicilerden daha iyi temizlediğini göreceksiniz.

Bildiğim kadarı ile fiyatı da çok ekonomik. Deneyen varsa yorum ve düşüncelerini de bekliyorum.

Sevgiler

12 yorum:

  1. tasarıma bayıldım bloglara anca dönüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım hoşgeldinnnn :)!! çok sevindim beğenmene teşekkür ederim :)

      Sil
  2. çift fazlıysa deneyebilirim :-))

    YanıtlaSil
  3. bazen sırf temizlemeye üşendiğim için makyaj yapmıyorum sanki hicbirşey temizlemiyormuş gibi geliyor bu ürünü deneyeceğim en kısa sürede :)

    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. Ben de seviyorum güzel ürünler çıkarıyor :)

      Sil
  5. Ay bu makyaj temizleyicisini çok görüyorum bu aralar ben de en kısa sürede deneyimleyeceğim :)) Öpüyorum canım :)

    YanıtlaSil
  6. En çok Niveanın yüz temizleme jelini kullanıyorum ben...

    YanıtlaSil

Post Top Ad