Post Top Ad

Flormar Slim Maskara

Evet kısa süreli de olsa bazen ara verebiliyoruz bloğa demekki bu dönem onu da deneyimlemiş oldum :) İşler, güçler, telaşeler bitmiyor bazen üst üste. Neyseki çok geç olmadan toparlanıp bugün size bu aralar denemeye başlayıp çok da sevdiğim ve bi önceki maskaramı pek de aratmayan Flormar Slim Maskara dan bahsedeceğim biraz :) Evet valla öncekini aşırı aratmadı çok farklı bir fırça yapısı var ve denediğim milyon tane maskaradan çok kısıtlı sevdiğim birkaç maskaradan biri. 

Maskara konusunda biraz seçiciyim ve benim için maskara önceliğini kirpiklerime en siyah ve en hacimli görüntü veren maskaralar alıyor. Hal böyle olunca da her maskara ile anlaşamıyoruz. Bazen çok iyi performans beklediğim maskaralar beni hayal kırıklığına uğratırken hiç ummadıklarım da zirveye çıkabiliyor. Bugünün konuğu Flormar Slim Mascara'ya gelelim şimdi.


flormar slim maskara

flormar slim mascara

Flormar Slim Maskara; incecik bir fırçaya sahip. Kıvrımlı bir yapısı var. Fırça yapısı o kadar güzel ki hem üst kirpikleri hem de alt kirpikleri çok güzel kavrıyor ve kıvırıyor. Hacim deseniz hacim de veriyor. Ayrıca kirpiklere verdiği siyahlık çok güzel! Ha elinizin ayarına göre kullanacağınız için zaman zaman kirpiklerde yapışmaya da sebep olabilir. Kat kat uygulama sonrası tabi ister istemez bu durum olabilir o sizin uygulama miktarınıza ve uygulama şeklinize bağlı.

flormar maskara blog

Ben bu maskarayı bir kaç kat uygulamayı tercih ediyorum. Çünkü ilk uygulamamda önce kirpikleri tek tek ayırıyor ve kıvırıyorum. Ardından da hacim vermesi için bi kat daha uyguluyorum. Hafif yapışma yapsa da topaklanma vs olmuyor. Gün içerisinde göz altlarınıza dökülmüyor. Alt kirpiklere uygulaması da çok eğlenceli. Diğer tüm maskaralar gibi kurudukça daha da güzel performans gösteriyor!

Uygulanmış hali de aşağıdaki gibi :) Günlük makyajımı da gayet güzel kurtarıyor.

flormar slim maskara uygulanmış hali

Sizler de sevdiyseniz hemen buradan maskarayı inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Flormar Slim Maskara çok taze bir koleksiyon ürünü ve fiyatı da performansına göre çok uygun. Sizler denediniz mi, denediyseniz sizlerin de yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum :)

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

İyi haftalar!

10 yorum:

  1. Flormara dargın olmasam bakarım da markayla problemlerim var :D

    YanıtlaSil
  2. bu fırçaları sevmiyorum sürerken bulaşıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım bu öyle değil dikkatli kullandığın takdirde müthiş yedeklemeyi düşünüyorum ben şu an :D

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. evet alt kirpiklere uygulamada cidden çok iyi :)!

      Sil

Post Top Ad