Post Top Ad

Cecile Keçi Sütlü Makyaj Ürünleri Gratis'te!

Cecile'in her yeni yıl öncesi yaptığı sürpriz gibi bu yılki sürprizi ve atağı da inanılmaz hoşuma gitti. Çünkü Cecile 25 Aralık yani bugünden itibaren seçili Gratislerde (tam 50 Gratis noktasında) satışa sunulacak ve ürün portföyü oldukça geniş keçi sütlü makyaj ürünleri çıkardı. Keçi sütünün mucizevi etkisi ile birleşen "Nature Goat's Milk Beauty" serisi akıllara kazınacak cinsten. Seride yok yok. Gerçekten inceledim de BB kremden tutun, mat fondötene primer dan mat rujlara saymakla bitmeyen ürün grubuyla özellikle cildi hasssas olan ve keçi sütünün faydalarını bilenlere harika bir sürpriz olmuş!

cecile keçi sütlü makyaj ürünleri

Keçi sütünün yaşlanmayı geciktirici etkisinin bilinmesinin yanısıra cildi nemlendiren ve yumuşatan bir etkisi  de olduğu bilinmekte. Bana gelen pakette birbirinden güzel ürünler vardı açıkçası. Hatta hemen ilk etapta Story'de ürünlerle bir makyaj uyguladım. Ve baya da beğenildi. Çokça sorular da gelince hemen ürünler hakkındaki ilk izlenimlerimi bloğa aktarmaya karar verdim :)

İlk olarak mükemmel bir şeftali, yumuşacık, rengini anında veren keçi sütlü mat allıktan bahsedeyim. Bendeki 01 numarası. Geldiğinden beri kullanıyorum. Elimde de bitmek üzere olan bir allığım vardı ki zamanlaması da mükemmel oldu. Allığa ve yanaklardaki o tatlı duruşuna bayıldım! Fırçayla çok hafif dokundurduğunuzda bile rengini çok rahat veriyor. Bu arada ürünler sağlam kapaklı ambalajlarda. Şeftali allık sevenler hemen baksın!!!! 

cecile keçi sütlü allık

Bir diğer ürün tam 4 renkten oluşan gökkuşağı misali çizim yapılmış keçi sütlü highlighter. Renkler özellikle buğday tenli ve esmerler için harika duracak renkler. İster karıştırarak uygulayın isterseniz tek renk uygulayın. Duruşu ve parlaklığını baya baya sevdim! Özellikle bronz makyajlara falan inanılmaz yakışır. Işıltısı da dozunda. Renkleri aşağıda net olarak görebilirsiniz. 

cecile keçi sütlü highlighter

Bide mat pudralar var ki makyaj koleksiyonunda aslında olmazsa olmaz. Özellikle yaz mevsimi kullanmayı sevdiğim mat pudraları daha çok concealer sabitlemek için ve makyaj sonrası yüzümün belirli bölgelerini sihirli dokunuşlarla aydınlatmak ve boyutlandırmak için kullanıyorum. Cecile keçi sütlü mat pudranın da yumuşacık ve incecik yapısını çok seveceksiniz. Bendeki 02 numarası.

cecile keçi sütlü mat pudra

Ve son olarak en bomba ürünü en sona saklamanın verdiği mutlulukla sizi Cecile keçi sütlü likit mat ruj 04 numara ile tanıştırayım :) Bu rujun yapısına rengine bayıldımm! Dudakları çok hafif kurutuyor evet ama öncesinde süreceğiniz bir dudak bazı ya da lip balm ile durumu kurtarabiliyorsunuz. Bu renk aşırı güzel bir kiremit rengi. Buğday ve esmer tenlilere özellikle müthiş yakışacak bir ton! Ben kiremit rengini her türlü hem göz makyajında hem dudak makyajında çok severek kullanıyorum. Vazgeçemediğim renklerden birisidir açıkçası. 

cecile keçi sütlü likit mat ruj

cecile likit mat ruj blog

Dolayısıyla bu ruju da çok severek kullanacağım. Haftasonu makyajımda falan bu ruju kullandım hep. Sürümü kolay. Ayrıca bu mevsimler kazaklarla falan inanılmaz yakışan bir ton :) Ben bayıldımmmm! Siz ne diyorsunuz?

Cecile keçi sütlü makyaj ürünlerini bugünden itibaren seçili Gratis'lerde bulabileceksiniz yaşasınnnn :)!!! Sizin bu seride en merak ettiğiniz ve en sevdiğiniz ürün ya da ürünler hangileri oldu?

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

37 yorum:

  1. Daha hiç dokunup mıncıklama şansım olmadı ama allığa dediğin gibi bayıldım şeftaliye bayılırım ! güzel günlerde kullanasın canımcım, çok yakışmış rujda sana cecile sevdiğim bir marka en kısa zamanda bakacağım :* ❥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eminim çok seversin canımm en kısa sürede denemen dileğiylee :)

      Sil
  2. Hepsi bir arada çok guzel

    YanıtlaSil
  3. Aydınlatıcısına bayıldım .Çok güzeller güle güle kullanın.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aydınlatıcısı çok güzel bide bronz detaylı :)

      Sil
  4. Benim de cildim hassas aklımda olsun :)

    YanıtlaSil
  5. Cecile keçi sütlü likit mat ruja bayildim çok güzel 👍🏻

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Likit mat ruj içlerinden en ennn favorim oldu!! Hele de rengi!

      Sil
    2. Siparis nasil verebiliyoruz bu rujlardan

      Sil
  6. Yeni gelmiş 🙈 ben Gratiste çalışırken yoktu yoksa alırdım çok güzel görünüyorlar🙈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evettt dün itibari ile 50 Gratis noktasında satışa sunulduu :)

      Sil
  7. Keçi sütünü duyuyorum da hiç almadım. Denemek lazım. Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  8. Keçi sütlü makyaj ürünlerini bu aralar çok sık duyar hale geldim. Üstelik Gratis'te olması da avantaj. Yani kolayca bulup alabiliriz. Çok teşekkürler bilgi için. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Gülhan hanım çok teşekkür ederimm :)

      Sil
  9. çok güzel bir seri. Güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  10. Gratis'te satılmalarına herkes çok sevinecek, bana da hafta osnu çok soran olmuştu satıi noktalarını :) Güle güle kullan Ümran'cım, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım benim evet artık ulaşabilecek herkes!!!🎊🎊🎊😍

      Sil
  11. Cecile ürünlerini severim ama keçi sütlü ilk defa duydum

    YanıtlaSil
  12. Hiç duymadım. Ne kadar da uzağım ben yaa 🙈🙈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni çıktı ondan olabilir mi incelemenizi tavsiye ederim 🙈🤗🤗

      Sil
  13. aydınlatıcıya bayıldım ben kesinlikle bakacağım .-)))

    YanıtlaSil
  14. makjay malzemeleri konusunda özellikle cilt hastalıkları ile karşılaşanların muhakkak kullanması gereken ürün olduğunu düşünüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi özellikle hassasiyeti olanlar çok sevecektir:)

      Sil
  15. Markanın ürünlerini çok beğeniyorum, keçi sütlü oluşu da harika olmuş :)

    YanıtlaSil
  16. Merhaba. Gratislerde bulamıyorum bu ürünü başka nerede bulabilirim acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar henüz malesef sadece belirli Gratisler de satılıyor ilerleyen dönemlerde umuyorum satış yerleri çoğalacaktır...

      Sil
  17. Hangi Gratisler biliyor musunuz acaba? Belki yakın olduğum vardır?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet biliyorum ama buraya hepsini yazmam zor olacak gibi siz bulunduğunuz ili söylerseniz ona göre kontrol edebilirim :)

      Sil
    2. Umran hn merhaba ankaradayim cankaya tunali hilmi semtindeki gratisden maskara ve concealerini aldim cidden cok basarili bir urun long maskara uzatisi yapisi harika concealer cok yumusak kapatici bayildim ama yeterli param yoktu aklim far paletinde ve aydinlaticida kaldi yalniz esat subesinde urun yok acaba ankarada baska hangi subelerde var urun bilginiz varmi sizde gule gule kullanin...

      Sil
  18. Ben maskarasini aldım yaklaşık 2 hafta önce ama kirpiklerin dökülmeye başladı. Ürünle alakalı mi bilmiyorum

    YanıtlaSil

Post Top Ad