Post Top Ad

Balon Kollu Kadife Bluz

Yağmurlu bir günden herkese selamlar.. Bu aralar kadife modasından çok bahsettik sanırım ilk olarak botlardaki modasından bahsetmiştim şimdi ise kıyafetlerden bahsedeyim :) Malum 2017 kış sezonunun en trend giyim parçalarından biri kadife.  Kadifenin gösterişli ve yumuşacık dokusunu çok seviyorum. Kadife her zaman sonbahar ve kış modasının ilk göz ağrılarından esasında ama bu sezon oldukça rağbet görmüş durumda. Zarif dokusu ve büyüleyici duruşu ile gönülleri fethediyor.

Şimdilerde elbiselerde, pantolonlarda ve ceketlerde de sıklıkla karşımıza kadife modeller çıkıyor. Ben ise her birini gördüğümde dayanamıyorum ve en sonunda Shein'den kendime bir kadife bluz seçtim bile :) Bu bluzun mor rengi ve kat kat inen balon kol detayı beni çok etkiledi. Kadife de olunca hemen kaptım bir tane. Farklı şekillerde giyilebilen bu kadife bluz ile ben de bi kaç kombin yaptım bile umarım beğenirsiniz :) Detaylar için görselin en altına uğramayı unutmayın :)





Kadife bluz: Shein   Pantolon: Bershka

26 yorum:

  1. I love your blouse Dear:) Fantastic look:)
    Have a lovely day ❤❤❤
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Kollar çok tatlıymış. Belindeki kuşak birazcık kalabalık göztermiş bana göre; ama, kalan detayları hoş. Güle güle giy :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım aslında iki tür giyilebiliyor ben ilk şekildeki gibi giyiyorum hatta senin o yorumundan sonra sonrakileri kaldırıp düzenledim :) çünkü en güzeli bu şekilde bana göre de çok teşekkür ederim :)!

      Sil
  3. Renk şahane güle güle giyin😊

    YanıtlaSil
  4. Çok güzelmiş yakışmış :)

    YanıtlaSil
  5. Ay Ümran Shein de bu bluzu çok beğenmiştim. Ama bir sonraki siparişime olsun diye farklı biseyler seçtim. Çok güzel değil mi? Mutlulukla kullan. Hemen siteye bakıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ben de önce karrasız kaldım sonra dayanamadım seçtim ama beklediğimden güzel geldi çok beğendim dokusu çok güzel sana da tavsiye ettim gitti sağol canım :)

      Sil
  6. Pembe sana çok yakışıyor :))) Bu bluza da bayıldım fakat ben kadifeden pek hoşlanmıyorum. Bazıları şeftaliye dokunamaz ben de kadifeye dokunmayı sevmiyorum ;) İyi günlerde kullan canım 🍀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. he he :D evet o durum bazı kişilerde var cidden elbette canım zevk meselesi tamamen çok teşekkürler :)

      Sil
  7. Wow! You look so pretty!!!Have a successful day dear!

    YanıtlaSil
  8. Güzel bir kombin olmuş :)

    YanıtlaSil
  9. Çok hoş rengi var sana da yakışmış. Ancak daha kilolu kişilere olmaz gibi geldi bana :) Harikasın güle güle giy :)

    YanıtlaSil
  10. güzel renk size de yakışmış iyi günlerde kullanın...
    blogdakicin.blogspot.com

    YanıtlaSil

Post Top Ad