Post Top Ad

Nilgün Özen Aydın 2 Yaşında Etkinlik Sponsorları

Herkese merhaba.. Geçtiğimiz günlerde sevgili arkadaşım Nilgün'ün etkinliğinden bahsetmiştim. Blogger camiası olarak güzel bir etkinlik geçirmiştik ve tabi arkadaşım bizleri eli boş da göndermedi bizlere güzel sürprizler hazırlamıştı. Bugün sizlere işte o etkinlik sponsorlarından bahsedeceğim.

İlk olarak Cecile'den şirin mi şirin hanımefendi Zeynep hanım bizlerleydi. Kendisi ile hoş sohbetlerimiz oldu ve ardından bizler için hazırladığı Cecile Kiss Me Matte serisinden 310 Milk Chocolate isimli rujları ve akmayan göz kalemleri ile bizlerleydi. Akmayan göz kalemine inanılmaz sevindim şu aralar böyle bişey araken hemen yakında blogda incelemesi olacak.

Ayrıca görseldeki nazar boncuklu harika bilekliğim de Yaprak  Accessory' den çok beğendim ve hep bileğimde..



Vee birbirinden renkli ve güzel clutchları ile bizlere eşlik eden @biclutch da bizlerleydi. Kendisini daha önceden de tanıyorum zaten ve kaliteli işçiliği ve özenli dikimini çok beğeniyorum.. Bana çok beğendiğim lale desenleriyle işlenmiş çok hoş bir clutch geldi kendisine bu güzel emekleri için çok teşekkür ediyorum :)


Esterel Kozmetik  göz kalemi ve dudak kalemi ile bizlerleydi. İlk kez ürünlerini deneyeceğim için mutluyum :)



Vissmate yine tüm temizlik ürünleri ile bizlerleydi. Silikonlu temizleyici, yüzey temizleyici ve temizlik bezleri ile güzel bir paket hazırlamışlardı. Silikonlu temizleyicileri her zaman favorilerim arasında zaten.


Meshstick birbirinden lezzetli stick bitkisel çayları ile bizlerleydi. Hiç sallama çay gibi değil kolayca karıştırılan çubuğu ile çayı damlatmadan rahatça içebiliyorsunuz. Temizlik sonrası ilk çay hakkımı da nar çayından yana kullandım ve çok beğendim :)


Organik ürünlere ayrı bir ilgim vardır hep. Friendly markası da organik içerikli şampuan, sabun ve lipstick göndermiş bizlere hemen denemeye başlayacağım. Şampuanını özellikle merak ediyorum.



Yine organik sertifikalı markalardan biri olan İvanatura da bizlere denememiz için tester ürünlerinden göndermiş. İlk olarak yüz maskesini denemeye karar verdim.



Odak Parfümerim'den bu sefer şansıma Ziyba parfümü geldi. Hem "süslü" ismiyle hem de çok sevdiğim torbasıyla gönlümü fethetti bile :)



Hc Hair yine saç bakım ürünleri ile bizleri yalnız bırakmadı. Şampuan ve saç kurtarma terapi kremi bu ürünler arasında. Severek kullandığımız ürünleri yedeklenmiş oldu.



Omo Active Fresh sıvı çamaşır deterjanları ile bizlerleydi. Teşekkürler..



Yılların markası Dermokil de cilt bakım ürünleri ile bizleri unutmadı.



Etkinliğin en güzel sürprizlerinden birisi de Arkadaş Yayın Grubu'nun bizlere özel hazırladıkları kitaplar oldu. Güzel notları ve bizlere özel kitaplar için çok teşekkür ediyorum. Kütüphaneme okunmak üzere eklendiler bile. 



Ekozkozmetik her etkinlikte olduğu gibi vanilyalı kumaş kokusu ile bizlerleydi.


Kenton mutfağımızdan eksik olmayan eşsiz lezzetleri ile bizlere eşlik etti. Hemen akşama bir ıslak kek yaptım bile. Kabartma tozu, vanilya, krem şanti ve mısır nişastası gelenler arasındaydı.


Bioblas çeşit çeşit şampuan ve saç kremleri ile bizlerleydi. Severek kullandığım bir marka olduğu için çok sevindim.


Revox'tan sevgili güleryüzlü firma temsilcisi Gamze bizlerleydi ve bizlere yine güzel ürünler hazırlamıştı: at kuyruğu özlü şampuan ve bitki yağı. Hızlı saç uzatmak isteyenlerin özellikle incelemesini tavsiye ederim.


Acnecinamide cilt problemi ve sivilce problemi yaşayan kişilere özel ürünleri ile bizlerleydi. Yakın bir arkadaşıma hediye etmeyi düşündüğüm ürünleri hakkında ondan bilgi alacağım.


Mediwell çok hoş bir sunumla bizlere el ve ayak bakım kremlerinden göndermiş. Sunuma bayıldım :)


Fonex hepimizin bildiği bir marka aslında. Kendileri de bizlere güzel bir saç bakım paketi hazırlamışlar ve oldukça güzel olmuş içinde ne vardı derseniz saç bakım yağı, argan yağı ve argan yağlı şampuan :) Merakla denenecekler arasındadır..



Bitkisel kurutulmuş çay çeşitleri ile Organik Satın Al da bizleri yalnız bırakmadı.


Son olarak da Kore markası Limonian bizlere tüm maske setinden göndermiş. Bu aralar mevsimsel değişiklikten midir bilmem bazen cildimi tanıyamıyorum ve maskelere sıkça ihtiyaç duyuyorum o yüzden merak ettiklerimi deneyeceğim :)



Ve sponsorlar yazısının da sonuna gelmiş bulunuyoruz. Etkinlik boyunca emeği geçen sevgili arkadaşım Nilgün'e ve tüm firmalarımıza sonsuz teşekkürler..

Sevgiler

18 yorum:

  1. Yüreğine sağlık. Biclutch da sponsor olarak çok güzeldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım ya bayıldım clutchlara hele benimki ayrı bi güzel çok şanslıyım :D çok teşekkür ederim güzel emeklerin için.

      Sil
  2. Güle güle kullanalım canım :)

    YanıtlaSil
  3. iyi günlerde kullan tatlım hepsini
    Nilgünün ellerine sağlık çok güzel bir etkinlik olmuş

    YanıtlaSil
  4. Gule gule kullan canim hepsini 😍

    YanıtlaSil
  5. Lovely shopping! I have the same heart shaped blush!
    KireiKana

    YanıtlaSil
  6. hepsini güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  7. Her şey harikaydı ama bir arada olmak en güzeliydi! Cecile kaleme bayılacaksın diyorum! Ben acayip yedekledim kendisini, başka siyah kaleme bakamıyorum artık :) Sevgiler canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım kalp kalbe karşı inan onu şu bir kaç gündür kullanıyorum sadece ve çok beğendim nasıl güzel hem kolay sürümü hem renk verişini çok beğendim :)!

      Sil
  8. hepsi harika ama clutchlarınız kesinlikle favorim oldu güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler onlar benim de favorim oldu en renkli hediyelerimiz olarak :D

      Sil
  9. hepsini güle güle kullanın,güzel bir etkinlik olmuş anlaşılan
    sevgiler..
    blogdakicin.blogspot com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ever güzeldi çok teşekkür ederim ilginize :)

      Sil

Post Top Ad