Post Top Ad

Flormar Color Stretch Eyeshadow / 004 Modern Brown

Flormarın yepyeni serisinden geçtiğimiz günlerde bahsetmiştim okumayan olduysa buradan bakabilir. Seriyi oldukça sevdim ve hatta ambalajlarına da bayıldım. Ben önce bugünki yazımda bahsedeceğim bu Color Stretch kavanoz göz farını deneyerek başladım işe. Çünkü ilk bakışta en çok merak ettiklerimden biri o oldu. Göz makyajı malum en önemli makyajlardan birisi olduğu için ilk olarak bu göz farına odaklandım :)


Bu ürün normalde 6 farklı renk seçeneğine sahip: Anclent Blue, Vintage Green, Modern Brown, Early Bronze, AvantGarde Grey ve Future White. Evet renklerin hepsi birbirinden bağımsız ve özgün isimlere sahip. Sizin göz makyajınızda en çok tercih ettiğiniz renk ne ise ona göre bir tercih yapıp incelemenizi tavsiye ederim. 

Bendeki 004 numaralı Modern Brown. Sedefli ve ışıltılı bir kahve. Sert bir dokusu var mutlaka ki bir aparatla kullanılması gerekir. Bende daha önce Flormar'ın jel eyelineri vardı tıpkı buna benzer bir ambalajda onun minik bir fırçası vardı kılları sert olan bu ürünü ben o fırça ile uygulayabiliyorum. Sizin de bu tarz bir fırça ile uygulamanızı tavsiye ederim.


Ben bu kahvesini çok beğendim neden derseniz göründüğü gibi koyu değil mesela göze uygulandığında daha açık tonlu ve sedefli bir renk ortaya çıkıyor. Makyajı daha da yumuşatıyor aslında ve daha çok soft bir görünüm veriyor.


Genel anlamda renk deformunu ve kalıcılığını sevdim. Diğer renklerinden de Vintage Green ve Anclent Blue şimdi aklımda :) Sizler nasıl buldunuz? Deneyen oldu mu? 

Sevgiler

25 yorum:

  1. Bende Early Bronze rengi var ve ben de ona bayıldım. Ben parmağımla biraz ısıtarak kullanıyorum, göze çok yansımalı bir görünüm veriyor. Kalıcılığı ise bir harika! Çok çok beğendiğim bir far oldu benim de, güle güle kullanalım! Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy açıkçası Başakçım o rengini de çok merak ediyordum bak çünkü çok hoş bi rengi varmış sen de güle güle kullan :) dediğin yöntem de mantıklıymış ama eringenlik olsa gerek bendeki :D Öpüyorum seni :)

      Sil
  2. Bunu ilk defa gördüm ama merak ettim şimdi tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok güzel yapıları var canım sedefli ve ışıltılı :)

      Sil
  3. Rengi güzelmiş canım,güle güle kullan

    YanıtlaSil
  4. flormar markasının ürünlerini son yıllarda daha bir beğenir oldum bu seriyi inceleme fırsatım olmadı ilk fırsatta göz atacağım


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. son yıllarda çıkardığı koleksiyonlar bambaşka çünkü mutlaka incelemelisin :)!!

      Sil
  5. beyazı var henüz denemedim ama aklımdaki renk tabi ki early bronze :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senden de beyazının yorumlarını bekliyorum :))

      Sil
  6. instada da seni izlemek çok keyifliiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oyy ne mutlu oldum çok teşekkür ederim kii :) cansın!!

      Sil
  7. Farın rengine bayıldım.Güle güle kullan;)

    YanıtlaSil
  8. Rengi çok hoş güzel günlerde kullan canım :) Ben Flormar'ın yeni serisine bakamadım daha inşallah fırsat bulduğumda bakacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim yine güzel bir koleksiyon olmuş mutlaka bakmalısın :)!

      Sil
  9. Elimde bu renkte epey far ama neden bir tane daha olmasın ki ? Ahahah :D
    Güle güle kullan canım <3

    YanıtlaSil
  10. krem far şimdiye değin pek kullanmadım elimde maybelline var ama onu da açmadım henüz, Flormarın bu rengi de çok hoşmuş güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim bu farların yapısı çok güzel deneyince beğeneceğine eminim :)

      Sil

Post Top Ad