Post Top Ad

Country Tarzı Ev Tekstil Ürünleri: Casual Avenue

Hayatımızın en önemli anlarını geçirdiğimiz evlerimiz hepimiz için çok önemlidir. Evimizde yer alan her bir detay, obje bizim yaşantımızı ve duygularımızı yansıtır. Biz kadınlar evimize minik dokunuşlarla hareketlilik katmayı ve içimizi ısıtan huzur dolu detayları pek severiz. Bazen durup dururken eşyaların yerlerini değiştiririz, boya ve cila ile eski bir kaç eşyayı bir anda yepyeni bir yüze ve stile çeviririz. Bu tarz şeyler bizlerin doğasında var. 

Country tarzı, son dönemler oldukça popüler olan ve içimizdeki bu doğayı yansıtan bir tarz olmakla birlikte bana göre farklı bir stil, farklı bir yaşam biçimi. Bunu yatak odamı alırken çok iyi anlamıştım. Bana sakinlik ve huzur veriyor adeta. 

country ev tekstili

Casual Avenue ise bu konuda adeta duygularınıza tercüman olan, evinize bambaşka bir stil ve hava katan country tarzı ürünleriyle bu konuda Türkiye'de bir ilk! Her bir ürünü birbirinden iddialı ve ürünlerindeki temel prensipleri olan kaliteli hammadde, iyi işçilik ve kusursuz tasarım sizi adeta büyülüyor zaten. Sitede birbirinden güzel battaniyeleri örgü yastık kılıfları, nevresim takımları, havlular, dekoratif ürünler ve ev giyim ürünleri yer alıyor.

ev tekstil ürünleri

Ben de Casual Avenue'den dayanamayıp yeni yıl da yaklaşırken kendime iyi gelecek güzel bir havlu alışverişi yaptım. Havlularını çok seviyorum çünkü yumuşacık bir dokuları var ve harika su emici özelliğe sahipler. %100 cotton ayrıca. Farklı renk tonları da mevcut ama beyaz bana göre banyoya en çok yakışan renklerden. 

Siparişim çok kısa sürede elime ulaştığı gibi çok özel bir şekilde paketlenmiş olarak geldi. Bu da beni ayrıca mutlu etti doğrusu. Çünkü aldığım ürün kadar ambalajı ve ambalaj tasarımı da bir o kadar önemlidir benim için birçok kadında olduğu gibi. Yani biz kadınlar ruhumuza işleyen her bir detayı çok severiz malum duygusal insanlarız :)

havlular



Sizler de evinize küçük dokunuşlarla büyük mutluluklar serpmek ve evinizin ruhunu, havasını değiştirmek istiyorsanız tam da bu vakitlerde hemen Casual Avenue'yi ziyaret etmelisiniz. Her bir koleksiyonuna bayılacağınıza eminim. Özellikle havlularındaki o yumuşacık doku ve kaliteli işçiliğe diyecek yok. Havlu veya bornoz arayışındaysanız illaki bakın derim :)!

Sizler nasıl buldunuz? 

Sevgiler

27 yorum:

  1. bilgilendirme için teşekkürler,,
    ayrıca yeni yıl hediyelerini planlarken iyi birer alternatif olabilir...
    blogdakicin.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle ürünleri de çok kaliteli ve şık çok beğeniyorum :)

      Sil
  2. Evde kaç tane havlu olursa olsun yenisini almaya doyamıyorum! Buraya da bakayım, çok güzel göründü gözüme :) Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım inan ben de öyle kaliteli ve yumuşacık havlulara hiç dayanamam bu markanın genel anlamdaki tarzını çok seviyorum mutlaka incelemeni tavsiye ederim :)

      Sil
  3. bu ara havlu ve nevresim takımlarına taktım ben de sürekli yeni bir şeyler alıyorum en sevdiğim tabi yılbaşı desenliler ama country'de fena değilmiş :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dimi evin havasını değiştiriyor bi kere baştan başa ürünler çok güzel dekoratif ögelere falan bakmanı tavsiye ederim :)

      Sil
  4. Ben de havlu almıştım buradan, memnunum.
    Yılbaşı koleksiyonu var mı ki, bir bakayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O ne güzel güle güle kullan canim sen de gayet iyi biliyorsun o zaman ürünlerini :) genel anlamda her koleksiyonu dikkat çekici incelemeye değer canım :)

      Sil
  5. Great post. Beautiful towels.
    Kisses!

    galerafashion.com

    YanıtlaSil
  6. Great post, your blog is perfect <3
    If you want you can follow my blog I will return back :)

    http://doroty4.blogspot.hr/2016/12/budapest-pictures.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Welcome, thank you :) Of course I coming your blog now :)!

      Sil
  7. Ev tekstilinde markalar son zamanlarda inanılmaz çeşitlilik sundu, geleceğe (çeyize) insan hangisini alıp koyacağını şaşırıyor :) En azından ben oldukça şaşkın ve açım bu konuda :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısın canim cok fazla portföy oluştu önemli olan gerçekten beğendiğin ve kaliteli ürün secebilmek bizimkiler de bir öneri bu konuda :) teşekkürler :)

      Sil
  8. Büyük yastıklar,geniş battaniyeler *.* Hepsine bayıldım. Country tarzı son zamanlarda benimde çok dikkatimi çekiyor. Güle güle kullan canım benim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi hepsi çok güzeller insanın hepsini alası geliyor çok teşekkürler canim :)

      Sil
  9. Thank you so much dear have a nice weekend :)!

    YanıtlaSil
  10. Çok güzeller.güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  11. Güle güle kullanılsın.Şimdi hemen bakıyorum siteye ♥

    YanıtlaSil

Post Top Ad