Post Top Ad

Kabaran ve Elektriklenen Saçlara Çözüm: Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ

Sanırım benim gibi kalın telli ve hafif dalgalı bi de gür olan saçlılarda en ama en büyük problem duş sonrası kabarık saçlar ve bide tabi elektriklenen saçlar :) Hadi elektriklenme problemini bi kenara bırakalım çünkü giydiğimiz kıyafetlerden de kaynaklanan bi durum olduğu için elektriklenme, kabarık saçlar daha bi ön planda malesef bu hususta. Ama ben bugün her iki sorunu da kökten çözeceğiniz mükemmel bir ürün tavsiyesinde bulunacağım sizlere!!


Nuxe Huile Prodigieuse ile tanışmam yaklaşık 2-3 seneyi buluyor. Ve bilmem kaçıncı şişesidir bu elimdeki. En sonki aldığımda da bana sürpriz olan böyle siyah bir ambalajda geldi kendisi normalde ben diğer sarımsı ambalajlarına alıştığım için hem şaşırdım hem de daha güzel buldum böyle :) Şunu açık ve net söyleyim pek çok şampuan ve saç kremlerinin, "saçlarda elektiklenmeye son", "saçlarda kabarmaya son" gibi vaatleri boş.. Nerden biliyorsun derseniz de şimdiye kadar pek çok ürün denedim ama malesef bi etkisini göremedim. Saçlarımı yumuşatıp ipek gibi yapsalar da bu sorun asla çözüme ulaşmadı ta ki bu kuru yağla tanışana kadar..


Nuxe kuru yağ normalde çok amaçlı kullanılabilen ve tam 6 çeşit yağ içeren bir ürün. İçerisinde Fındık yağı, Tatlı Badem yağı, Macadamia Fındığı, Hodan, Sarı Kantaron Yağı ve Kamelya Yağı bulunuyor. Hem saç hem de cilt bakımı için rahatlıkla kullanılabiliyor. Peki bu ürünü ne amaçlarla kullanabilirsiniz?

* Duştan sonra saç uçlarınıza sıkarak, saçlarınızın kabarmasını ve eletriklenmesini önleyebilirsiniz. ayrıca ipek gibi ve yumuşacık saçlara sahip olabilirsiniz (saçınıza şekil verirken bile bunu çok rahat hissedeceksiniz).

* Hem yazın güneşlenirken bacaklarınıza ve vücudunuzun istediğiniz bölgesine sürüp ışıltılı ve parlak bir görünüm elde edebilirsiniz hem de güneşlenme sonrası kuruyan ve gerilen cildinize uygulayıp cildinizi nemlendirip rahatlatabilirsiniz.

*Benim gibi gün içinde dağılan ya da bozulan kaşlarla mücadele ediyorsanız az bi miktar kaşlarınıza sürdüğünüzde bu problemi önleyebilirsiniz, kaş jeli ya da kaç tarama fırçasına gerek kalmıyor çünkü bu durumda. ( test ettim :) )

*Kışın pul pul olup dökülen cildinize ilaç gibi gelecek, cildinizi koruyacak ve besleyecek.

* Saçlarımda yağlanma yapıyor diye bas bas bağıranlara uyarım, ürünü azami miktarda uygularsanız o şikayetlerinizin boşa olduğunu göreceksiniz çünkü her üründe olduğu bu ürünü kullanırken de dikkatli kullanacaksınız, bunu özellikle saç bakımı için üstüne basa basa söylüyorum ben hiçbir şekilde yağlanma problemi yaşamıyorum..

Evet fiyatı biraz yüksek bir ürün. Ama neler neler almıyoruz ki gerçekten faydalı bir ürüne bu fiyatı vermeyelim. Ha bir de şu nokta var lütfen indirimlerini takip edin ki daha uygun fiyatlara alabilesiniz. Mesela ben en son ki alışımda 50 ml'lik fiyatına 100 ml'lik ambalajını aldım nasıl sevindim nasıl sevindim :) Hatta nerden aldığımı da söyleyeyim: N11. Yani siz mümkün olduğunca indirimli fiyatına 100 ml'lik şişesini edinmeye bakın ki uzun süre kullanabilesiniz :)


Sonuç olarak, saç bakımı, saç elektriklenmesi ve kabaran saçlara önerebileceğim en güzel ürünlerden biri Nuxe Huile Pradigieuse çok amaçlı kuru yağ. Sizler de saç elektriklenmesini önleyen ürünler nedir ya da saç kabarmasını önleyen ürünler nedir gibi sorularla kafanızı çok karıştırmadan edinin bi tane. Kullanan varsa yorum ve düşüncelerini bekliyorum?

Ha bir de bu ürünün tam bir yıl önce bir incelemesini daha yapmıştım o yazıma da buradan ulaşabilirsiniz :)

Şimdiden mutlu hafta sonları! :)

16 yorum:

  1. çekilişi sen blogda duyurmadın mı, sadece instada mı duyurdun. duyururum tımams :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy evet duyurmamıştım burda canım doğru sen nasıl duyurcan bidahakine duyururuz olmazsa artık :) çok sağol..

      Sil
  2. Bu güzel ürünü birçok yerde gördüm. Herkes memnun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım harika bir ürün ve tereddütsüz favorilerimden :))!

      Sil
  3. Siyah ambalaj bence de daha şık olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. paylaşım için teşekkürler, mutlu yıllar..

    http://blogdakicin.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim size de harika bir yıl diliyorum :)

      Sil
  5. bu ürünü bir çok blogger ve vloggerdan duydum güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  6. Siyah ambalajı daha çok sevdim ben :) Mutlu yıllar canım bu yıl hepimiz için çok güzel olsun ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de daha çok sevdim canım çok teşekkür ederim harika bir yıl diliyorum :)!

      Sil
  7. Merhabalar ben blog dünyasında çok yeniyim. Desteğinize gerçekten ihtiyacım var. Beni anlayacağınızı düşünüyorum ve takip etmenizi rica ediyorum.. Teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  8. Bu ürün ile ilgili çok iyi yorumlar okudum. İndirmlerde takip edip alınmalı. :) Bana da beklerim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle kaçırmayın hem kaliteli bir marka hem de çok güzel bende yeri çok ayrı :)!

      Sil

Post Top Ad