Post Top Ad

Cozzy Beauty Eylül Kutusu / 2017

Cilt bakımı ve makyaj biz kadınların en önemli tutkusu. Bir kutu düşünün her ay farklı içeriklerle dolu. İçerisinde en güzel ve en sevilen markaların ürünleri. Üstelik daha ekonomik ve uygun fiyatlarla. Bu kutular şık bir konseptle hazırlanmış kutular ve hem bayanlar hem de erkekler için olanı var. Yani sadece bayanlara değil bu sefer erkekler için olan Cozzy Box kutusu da mevcut.


Ben de bir kaç gün önce Cozzy Beauty Eylül kutusunu aldım. Eylül kutusunda çok şirin ve rengarenk Pretty by Flormar ürünleri vardı. Bir tane açık nude tonlarında likit mat ruj, maskara, mat allık, pudra ve onu uygulamak için sünger ile birkaç tester çıktı kutudan.

Maskara ilk görünüşte kalın fırçalı ve ürünü bol miktarda fırçaya alan bir maskara. Sanırım uygularken dikkat etmek gerekecek topaklanma yapabilir, uygulayıp göreceğim. Ambalajı ve rengi çok şirin.


Likit mat rujlardan 01 Nude Toffee de tam yazlık bir ruj. Hemen denedim ve pastel duran rengini çok beğendim. Uygulaması çok kolay ve çabuk olmasa da kısa sürede sabitleniyor. 


Gelelim diğer iki ürüne. Biri çift renkli çok tatlı bir şeftali tonlu allık. Bu ürün de bana çok yazı çağrıştırdı aslında. Allıkta en sevdiğim renklerden biri şeftali zaten :) Duruşu yapısı çok hoş. Pudra ise yine ince yapılı hemen fırçaya gelen bir ürün :)



Cozzy Beauty Eylül kutusu hala satışta diye biliyorum. İncelemek ve satın almak için burayı tıklayabilirsiniz. Siteye üye olup fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Ayrıca kutuları aylık, 3 aylık, 6 aylık veya 12 aylık üye olarak cazip fiyatlarda da edinebilirsiniz :)

İyi alışverişler

4 yorum:

  1. Lipstick rengine bayıldım...

    YanıtlaSil
  2. pretty rujları ben de sevdim canım :-) güle güle kullan..

    YanıtlaSil

Post Top Ad