Post Top Ad

Anne Bebek Yurtdışı Alışveriş Sitesi / Popreal

Evet sıkı durun bu seferki yazım anne ve anne adaylarını çok fazla yakından ilgilendiriyor çünkü :) Öyle tatlı ve güzel ürünlerin bulunduğu bir site buldum ki yenidoğan bebekten tutun da anne kız kombinleri, annelere ve anne adaylarına dair herşey var neredeyse burada. Siteyi daha açarken zaten bi cıvıl cıvıl enerjisine kapılıyorsunuz. Evet burası Popreal.com :) Anne ve bebek kıyafetleri dışında işinize yarayacak pek çok anne bebek aksesuarı da sitede mevcut.

Ben de bu siteden yaptığım bir alışverişi sizlerle paylaşacağım şimdi :) Aslında benim de için de çok anlamlı ve güzel bir alışveriş oldu. Malum 2019 bize ne getire ne götüre bilinmez :) Hayat sürprizlerle dolu nede olsa... Gelelim benim alışverişimin detaylarına. Öncelikle anne kız kombinlerine evvelden beri hayranım. Her gördüğümde ayrı hoşuma gider. Cicili bicili şeker mi şeker kombinler :)

Detaya inecek olursanız çok fazla güzel çeşit şeyler var ama ben öyle gözüme hoş gelen bir pembe sweat takım beğendim. Üzerinde love yazılı olan bu anne kız kombini çok şeker geldi. Hem de rahat da parçalar. Seçim yaparken hem kendi bedeninize hem de çoçuğunuzun yaşına göre beden seçimi yapabiliyorsunuz. Ben 2/3 yaş için seçtim sanırım. Ürünler orijinal ve marka etiketiyle geliyor o yönden de ayrı beğendim!

Bide kurbağalı bi bebe kıyafeti vardı ki çok ponçik bayıldımmm onu da attım sepete :)!! O da erkek bebek için. Kısakollu çıtçıtlı bir body. Çıtçıtlı olması oldukça kullanışlı bir parça yapmış onu bez falan değiştirmek için çok iyi pratik bi kere :) Ayrıca kumaşı da oldukça kaliteli. Ama ya ponçikliğine ne diyorsunuzzzzzz :)????

Umarım alışverişimi beğenmişsinizdir. Detaylar için ürün linklerini en alta ekliyor olacağım. Site güvenilir bir site ve rahatlıkla alışverişinizi yapabilirsiniz. Benimki DHL ile geldi. Yalnız gümrük bedeli vs için kontrolde olun... Çok sevgilerrrr :)

anne kız kombinleri

pembe botlar

pembe sweat kombin

anne bebek kombinleri

Anne kız kombini / pembe sweat takım: BURADA
Kurbağa Baskılı Bebek Kıyafeti: BURADA

10 yorum:

  1. bu seçtiğin pembe sweatleri çok sevmiştim ben..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim çok şirinler değil mi :)

      Sil
  2. Çok güzel bir yazı olmuş teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. OOOO siz baharı getirmişsiniz bile ya...
    Çok yakışmış
    Tarz olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz öyle oldu sankim:) çok çok teşekkür ederim!:)

      Sil
  4. Ay Ümran çok tatlısın! Allah gönlüne göre versin :))) Çok öperim!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm asıl sen çok tatlısınn :)! Çok teşekkür ederim aminnn canımmmm :)!!!!

      Sil
  5. yabancı sitelerden hiç alışveriş yapmadım nedense bir güven problemim var..

    YanıtlaSil

Post Top Ad