Post Top Ad

Avon True Ultra Volume Maskara

Her zaman söylüyorum maskara değiştirme alışkanlığım pek yok diye :) Evet bunu hep itiraf etmişimdir ama bu yeni ürünleri ve güzel yenilikleri de denemediğim anlamına gelmiyor tabi. Nerden geldik bu konuya. Geçtiğimiz günlerde hepinizin de bildiği gibi Avon&Ezgi Mola iş birliği ile yepyeni bir Avon maskarası ile tanıştık: Avon True Ultra Volume Maskara.

avon true ultra volume maskara

Reklam yüzü olarak Ezgi Mola'nın seçilmesi tam isabet olmuş aslında. Kendisinin göz yapısı ve kirpiklerini her zaman beğenmişimdir zaten. O yüzden çok tatlı bir işbirliği olmuş. Gelelim maskaramıza. Kirpikleri uzatan maskara diye bolca lanse edilen Avon True Ultra Volume Maskara, dolgun ve kalın bir fırça yapısına sahip. Kirpikleri dediği gibi tek tek ayırmada ve uzatmada gayet başarılı ama hacim verebilmek için tek kat yeterli olmuyor malesef. En az bi kaç kat uyguladığınızda istediğiniz hacimli görüntüyü elde edebiliyorsunuz :)

avon true ultra volume maskara yorum

Onun dışında ilk kullanımda haliyle diğer maskaralarda da olduğu gibi ıslak yapısından dolayı elde olmadan kirpikleri yapıştırabiliyorsunuz ama ben gibi bir kaç kez kullanımdan sonra onu aşabilirsiniz :) Tek tük yapışırsa da onu nazarlık sayarsınız artık :D Bu arada maskaranın kirpiklere verdiği siyahlık ve dolgun görünüme de tam not geldi benden. Ee hadi duruşuna da bi bakalım :)

avon true ultra volume maskara kullananlar

Tek zorlandığım yanı yine temizlemesi oldu. Çift fazlı bir temizleyici şart arkadaşlar. Nazikçe ve dikkatlice çıkarmanız gerekiyor. 

Sonuç olarak seveceğinizi düşündüğüm Avon True Ultra Volume Maskara yı şu an online dan ve Avon katologlarından indirimli satın alabilirsiniz. Hatta online da şu an 150 tl ve üzeri alışverişlerinize ekstra 20 tl indirim var ve kargo ücretsiz şimdi baktım :) Günlük kullanım için de ideal bir maskara. Umarım siz de beğenmişsinizdir.

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

9 yorum:

  1. Ben iki katta verdiği hacmi baya beğendim; kirpiklerimi de yapıştırmadı. Oldukça sevdiğim bir maskara oldu; açıkçası, bu kadar beğeneceğimi de tahmin etmemiştim :) Senin kirpiklerini de şahane ayırmış bence, güle güle kullan Ümran'cım! Çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başakcım senin beğenmene ayrıca mutlu oldum ne güzel ben de beğendim :)! İyi ayırmış demi kirpikleri sağol canımcımm çok öperimm :)

      Sil
  2. 2-3 gündür uyguluyorum 3 katta istediğim hacime ulaştım ben .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o konuda katılıyorum bi kaç kat şart hacim için :D

      Sil
  3. Kıl kıl uzatması çok güzel biraz da dolgunluk verse fena olmazmış :)

    YanıtlaSil
  4. Avon true ultra volume mascara cok güzel hacim vermis canim 😊

    YanıtlaSil

Post Top Ad