Post Top Ad

Kaz Ayağı Desenli Tüvit Blazer

Selam herkese :) Bugün kombinimi oluşturan parçalar çok sevdiğim ve şık giyinmek deyince ilk aklıma gelen parçalardan oluşuyor. Neden çünkü içinde bir blazer ceket var ki olayı tamamen değiştiriyor:) Üstelik bu ceket kaz ayağı desenli ve tüvit blazer ise.

Aslında bu kombinimde hem blazer hem de siyah düğmeli kumaş pantolon Shein sitesinden. Ama pantolondan daha sonra ayrıca bahsedeceğim:) Blazer başında da dediğim gibi tüvit yani kalın kumaştan ve dolayısıyle soğuklarda bile yalnız başına rahatlıkla giyip çıkabilirsiniz. Bayaa sıcak tutuyor ve çok da şık bir parça.

Düğmeleri var ve uzun dökümlü bir ceket. Kalça hizasını kapatıyor. Bu tarz uzun blazer ceketleri bi ayrı sevdiğim doğrudur. Kaz ayağı desenine olan sevgim zaten ezelden:) O yüzden kombinin en sevdiğim parçalarından oldu kendisi.

Çekimlerimiz ise Efe'mle çok eğlendiğimiz Nillbaby Spa merkezinden. Dekorasyonu şahane olmuş dolayısıyle bu kareler de kaçınılmaz oldu. Umarım kombini beğenirsiniz:) Ürün detay ve linklerine postun en altından ulaşabilirsiniz:)

Ayrıca Shein'den 1 Ocak/31 Mart tarihleri arasında yapacağınız 60 dolari ve üzeri alışverişlerinizde %15 indirim kodu: Q1pemb.

ekose tüvit blazer

Ekose blazer modelleri

Uzun ekose blazer


Blazer: Shein
Pantolon: Shein

5 yorum:

  1. Çok güzelmiş ceket canım, çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım ben de çok beğendim 🙈❤

      Sil
  2. Uuuuu, hem bu senenin modası blazer; hem de modası hiç geçmeyecek, en sevdiğim desen kazayağı! Ne diyebilirim ki, bayıldım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa Başak ben hastasiyim bu kaz ayağının çok ama çok teşekkür ederim canım!!!😍❤😍

      Sil
  3. Çok yakışmış canım 😍

    YanıtlaSil

Post Top Ad