Post Top Ad

Oyuncaklı Oturma Minderi / Wellgro

Bizimki an itibariyle 4 aylık olmakla birlikte 5. ayından da gün alıyor. Artık yavaş yavaş ufak çaplı da olsa hareketlilik iyi geliyor. Sürekli kucakta durmak ya da yatarak durmak istemiyor haliyle o da bir can :) Bazen hafifçe oturttuğumuzda çok mutlu oluyor ve tabi bu oturtma henüz 6. ayına girmediği için yatar pozisyonda oturtma oluyor.


oyuncaklı oturma minderi

wellgro oturma minderi

Işte öyle böyle derken ben de Efe'ye bir bebeyatmaz yani oturma minderi aramaya başladım :) Ve bu size bahsedeceğim oyuncaklı oturma minderini keşfettim. Çünkü şimdiye kadarki gördüklerimden kesinlikle çok farklı çok kullanışlı ve süper fonksiyonlu bişey:)!!!

Wellgro oyuncaklı oturma minderi; Efe'nin daha ilk pratikte çok sevdiği ve hemen alıştığı hem saatlerce oyun oynadığı hem de masumca uyuyakaldığı, hem de en sevdiğimiz saatler olan ek gıdasını da rahatça yiyebildiği bir minderimiz oldu:) Yani anlayacağınız biz baya baya sevdik.


bebeyatmaz tavsiye

Ayrıca Wellgro oyuncaklı yer minderi; çıkarılabilir oyun paneli, çıkarılabilir boyun/sırt destek yastığı ve çıkarılabilir zemin pedinden oluşuyor. Yani dilediğiniz şekilde kolayca tak/çıkar yapıp kullanabilirsiniz:) Çıkardığınız parçaları makineye atıp yıkayabilirsiniz. 


bebek oturma minderi kullananlar

oyuncaklı yer minderi

Kenar kısımları çok sert değil yumuşak o yüzden onunla vakit geçirirken çok fazla yalnız bırakmanızı da önermem devamlı göz hapsinizde olmalı. Düz ve güvenli zeminlerde kullanmalısınız.

Oyun panelindeki çıngıraklı oyuncaklar da onun epey dikkatini çeken bişey oldu ve oyun oynarken çok hoşuna gidiyor. Onları da takıp çıkarabiliyorsunuz ya da yanlarına biz gibi farklı oyuncularınızı da ekleyebiliyorsunuz :)

O zaman halen siz de benim gibi güzel bir bebeyatmaz arayışı içerisinde iseniz muhakkak böyle birşey alın ki size de bebeğinize de iyi gelsin:) O eğlenceli dakikalar geçirirken siz de onunla bu saatleri daha da keyifli hale getirin.

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

3 yorum:

  1. Yalnız baya kullanışlı bir şeymiş; bizimkilerin zamanında olsa bayılarak alır kullanırdım! Sağlıkla kullansın Efe'cik, öperim çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cokkk kullanışlı Başakcim inan bu kadar güzel olacağını düşünmemiştim o yüzden şimdiki anneler çok şanslı:)♡♡♡

      Sil
  2. Ama çok tatlı duruyor oğluşun maşallah <3 <3 <3

    YanıtlaSil

Post Top Ad