Post Top Ad

Wordmakeup Alışverişim ve İlk Detaylar

Selam herkese.. Zaman zaman yurtdışından kozmetik ürünleri sipariş eden ya da merak edenlerden iseniz bu yazım özellikle size. Çünkü yurtdışından özellikle kozmetik ve bakım ürünleri almak isteyip bir o kadar da tedirgin olup acaba şöyle olur mu ki sorularıyla kafalarını dolduran o kadar insan var ki ama emin olun hiç öyle kafanızı bulandırdığınız gibi bir durum değil.

yurtdışı online kozmetik alışverişi

Wordmakeup örnegin. Bir yurtdışı online toptan kozmetik satış sitesi. Neredeyse aklınıza gelecek tüm markaların ürünleri var. Wordmakeup bir OEM yani orijinal ürün üreticisi. Orijinali ile kalite olarak hiçbir farkı olmayan ve daha uyguna temin edilen ürünlerini veya parçalarını diyelim satışa sunuyor.

Ben de sayfadan hemen ilk aklıma gelen iki markanın ürününü aldım deneyeyim diye. Ilki Nars fondötenlerden Nars All Day Luminous Weightless 03 numara Gobi yi tercih ettim. Rengi ten regime en uygun olanlardan sarı alt tonlu bir fondöten.

Nars fondöten alışveriş

Nars fondöten çeşitleri

Yapısı ve duruşu oldukça güzel. Ambalajı çok sağlam. Soğuk sarı alt tonlu bir fondöten. Buğday veya sarı tenlere gidebilecek hoş bir fondöten :)

Bir diğer ürün ise aslında set olarak satılan ve çok sevdiğimiz şirin sunumlarıyla Benefit markasından. Yüz ve göz ürünlerinden oluşan mini boy ürünlerinin de yer aldığı çok şirin bir kit.

Benefit makyaj kiti

BADGAL maskara


Benefit aydınlatıcı

Içerisinde göz farı,allık, mini boy BADGAL maskara ve ruj ile yine mini boy likit aydınlatıcı bulunuyor. Fırçası ve aynalı kabı ile de tam bir seyahat kiti. Özellikle tatillere ve kısa seyahatlere birebir :)

Dolayısıyla şimdi ürünleri denemek için sabırsızlanıyorum:) Sizler de diğer merak ettiğiniz tüm markaları ve ürünleri incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Sevgiler...

15 yorum:

  1. güvenli bir siteyse süper güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani öyle düşünüyorum inşallah ama çok teşekkür ederim 🙏🥰

      Sil
  2. BadGal Lash en merak ettiim maskaralardan bu ara; her ne kadar fırça yapısı anlaşamadığım kategoride olsa da, yorumunu merak ediyorum. Hepsini güle güle kullan Ümran'cım, sevgiler!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de en merak ettigimdi canimm:) En kısa zamanda yazacağım onu da çok teşekkür ederimm🤗🤗

      Sil
  3. iyi günlerde kullan canım harikalar:)

    YanıtlaSil
  4. kore kozmetiki alışverişi yapıyosan tanıtsan yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Inşallah neden olmasın arada yapıyorum tek tük :D

      Sil
  5. Mini boylar çok tatlıymış! Güle güle kullan ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok şirinler tam seyahatlik teşekkürler :)

      Sil
  6. Alakasız olacak ama Narsın rujlarına bayılıyorum ben de ama çok pahalılar azcık düşsseler de hepsini alsak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ah al benden de o kadar :) Kesinlikle haklısın!

      Sil
  7. Ne güzel yermis worldmakeup ben de bakayım ☺️

    YanıtlaSil

Post Top Ad