Post Top Ad

Koltuk Takımı Seçimi

Annemler evi değiştirince uzun zamandır yeni eve bir koltuk takımı arayışı içindeydik. Ama bu sefer tabi biraz daha oturaklı ve vintage havası estiren şöyle hem şık ve trend hem de sade ama göz dolduran modellere göz atarken Luxury.com.tr yi keşfettim. Ve o da neee!!! Annemle bilgisayarın başından ayrılamadık. Her bir  model bu kadar tarz ve bu kadar özel olabilir. Yatak odaları, yemek odaları, oturma grupları ve genç odaları ve sayamadığım daha birçok şey... 

Bizimkilerde bir de gold sevdası var ezelden beri. Gold detaylı mobilya ürünlerine bakarız hep. O yüzden burası adeta mobilya cenneti gibi geldi bize. Birbirinden şık ve özel tasarımlar, mükemmel işçilik, göz alıcı dekoratif objeler ve modern koltuk takımları.. Hem konforlu hem de avangart ve country tutkunlarına nokta isabetli ürünler...

Biz hemen önce Klasik Koltuk Takımları na baktık. Baştan aşağı modern işçilikle üretilmiş bu takımlara bayıldık. Hem salon hem de oturma odasına uyarlayabileceğiniz modellerden gözümüzü alamadık. Adeta bir saray ihtişamını evinize taşıyorsunuz gibi birşey. Üstelik yine gold tonların ağırlık bastığı hem koltuklar hem de yastıklar çok şık ve havalı!

klasik koltuk takımları

Bir diğer baktığımız Köşe Koltuk Takımları ise yine onlardan kalır yanı olmayan, seçkin modelleriyle ve kaliteli kumaşıyla bi o kadar büyüleyici tasarıma sahipler. Ayrıca sitenin en sevdiğimiz özelliği kişiye özel tasarımları size özel sunabilmesi. Yani kafanızdakini söylemeniz yeterli onlar şak diye size harikalar yaratacaktır. Sonuçta her evin tarzı farklı ve istediğiniz stil ve ölçüde koltuk takımı yaptırmak şart iken bunu dile dökmek kolay ama aradığınız kalitede yerler bulmak çok zor!

köşe koltuk takımları

Ama ben size kolaylık olsun diye Luxury i hemen önerebilirim. Sitede ayrıca ücretsiz iade, ücretsiz teslimat, ürünlerde 2 yıl garanti ve güvenli ödeme söz konusu. Biz sanırım aradığımız yeri bulduk o zaman koltuk takımı arayışı içinde olanlar da bi göz atsın derim :)

Sevgiler...

4 yorum:

  1. çok şık ve çok havalı cidden... iyi yıllar dilerim sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Çok şıklar ama bu takımlar için büyük bir salon lazım :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad