Post Top Ad

Avon Nature Pro Serisi ile Tanışın!

Herkese merhaba.. Geçtiğimiz günlerde gerçekten de şifa dolu bir kutu aldım Avon'dan.. Hele de şu sıralar böyle güzel ürünlere daha da çok ihtiyacımız var aslında. Çünkü evdeyiz ve cilt bakımına daha çok zaman ayırabiliyoruz. Üstelik bu cilt bakım ürünleri bitkisel içeriklerle donatılmışsa değme keyfine...

Avon sarımsaklı şampuan

Işte Avon'dan son zamanlarda aldığım en güzel paketlerden biri bu.. Dr. Ender Saraç ın şifalı önerileriyle birleşen ve doğallıktan yola çıkarak çok güzel bir seri hazırlayan Avon tamamen bitkisel içerikli iki yeni ürün ile sürpriz yaptı: Avon Nature Pro Dökülme Karşıtı Sarımsak ve Kekikli Şampuan ve Avon Nature Pro Ferahlatıcı At Kestanesi ve Kırmızı Biberli Balsam:)

Avon ağrı kesici balsam

Avon NaturePro Ürünleri

Her iki ürün de şahane her iki ürün de şifa verici özelliğine çok inandığımız doğal özlerden oluşuyor. Özellikle ben ağrı kesici balsam için aşırı sevindim çünkü özellikle de çalıştığım dönemlerde aşırı derece sırt ve boyun ağrısı çeken bir insanım ve ilk başvurduğum ürünlerden biri bu balsamlar olur. Ama şimdi sevdiğim bir marka çıkarmış hemen denemek istiyorum tabi. 

Avon Nature Pro Dökülme Karşıtı Sarımsak ve Kekikli Şampuan; sarımsağın faydalarını saysak bitiremeyiz herhalde o kadar çok şifalı bir bitki. Ben neredeyse çoğu zaman yemeklerde soslarda devamlı kullanırım. Şu ara bağışıklık sistemi için de çok gerekli bir bitki. Ee bide bunu saça uyarlarsak tabiki de şahane olur ve eminim güzel bir şampuan olmuştur. Ayrıca içerisinde kekik, ısırgan, biberiye ve papatya özü de bulunuyor. 500 ml lik baya bereketli bir ambalajda ve tüm saç dipleri için uygunmuş. Tabiki deneyip detaylı yorumlarımla sizlerle olacağım. Zaten benden çok eşim sevindi bu şampuana o hemen denemeye başladı bile :)

Avon sarımsaklı şampuan kullananlar

Avon Nature Pro Ferahlatıcı At Kestanesi ve Kırmızı Biberli Balsam ise dediğim gibi aşırı merak ettigim bir ürün.. Içerisinde at kestanesi, kırmızı biber, okaliptüs nane, çörek otu ve kantaron yağı bulunuyor. Günümüzün koşturmacasında ve yorucu iş hayatında gerçekten bazı ağrılar dayanılmaz oluyor. Ve evde muhakkak böyle şifalı bir balsam olması şart. Elimde farklı bir markanın çok benzer bir balsamı vardı ve hep de elimin altındadır. Bu ise çok daha güzel oldu henüz neyseki tatilim de biraz olsun dinleniyorum evde ama elbette günün birinde yeniden işe başlayacağım yakındır  :)

Avon at kestanesi balsamı yorumlar

Siz de bu çok şifalı iki ürünü Avon Online dan ya da kataloglardan inceleyebilirsiniz. Her eve lazım ürünlerden bence. Ayrıca şu an her iki ürünün fiyatı da indirimde ve 19.99 tl. Detaylı bakmak isterseniz buraya da tıklayabilirsiniz.

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

Sevgiler...


14 yorum:

  1. Awon ürünleri çin mağzalar olmalı

    YanıtlaSil
  2. https://www.eveeet.com Ankaar evlilik teklifi organizasyonu için

    YanıtlaSil
  3. Bana da yeni geldi şu an karantinadalar balkonda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ohh ne güzel güle güle kullan canim şimdiden :)

      Sil
  4. jeli kullanmaya başladım gerçekten bir rahatlık veriyor sevdim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oh ne güzel ben de deneyeceğim ilk fırsatta:)

      Sil
  5. Avon Nature Pro Ferahlatıcı At Kestanesi ve Kırmızı Biberli Balsam denemek istediğim bir ürün. Güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canim benim valla iyi oldu her zaman lazım bişey ♡

      Sil
  6. Balsam çok etkili, denedim ve begendim Ümrancım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay ne güzel debeyenler hep beğenmiş sevindim valla:)

      Sil
  7. Merakla beklediğim bir paketti. diğer ürünlerini de ben sipariş ettim =)

    YanıtlaSil

Post Top Ad