Post Top Ad

Oriflame Nisan Kataloğu Alışverişim / Origüzellik

Gerçekten o kadar alıştım ki Oriflame ürünlerine bi ay sipariş vermesem kendimi sanki eksik hissediyorum.. Bir de her ay özel ürünler ya da yeni sürprizler oluyor ki buna bayılıyorum:) Ve en çok da onları hiç kaçırmıyorum. Evde olduğumuz şu günlerde rutini hiç bozmadan bakımımızı hiç ihmal etmeyelim derim ki Oriflame ürünleri de bu aşamada en büyük yardımcım..

Gelelim Oriflame Nisan Kataloğu alışverişimin detaylarına :) Bu ay öncelikle bakım ürünlerine ağırlık verdim. Hem de yaz gelirken en çok ihtiyacım olacak güneş bakım ürünlerine :) Bu arada Oriflame güneş bakım ürünlerini ilk kez deneyeceğim o da ayrı bir heyecan verici! Umuyorum dışarıya da çıkma özgürlüğümüz gelir de daha güzel test ederim.

Oriflame Nisan Kataloğu Alışverişi

Oriflame Sun 360 serisinden 50 spf korumalı hem yüz hem de vücut için güneş kremi tabiki en temel ihtiyaç olarak kaçmadı. Arkasından da güneş sonrası cildi serinletici etkisi olan bi bakıma rahatlatıcı da diyelim Oriflame Sun 360 After Sun Jelly hem yüz hem vücut için serinletici jel de onunla beraber aldıklarımdan :)

Oriflame güneş kremi tavsiye

Bakım kremi olmadan olur mu tabiki olmaz.. Mis gibi hindistan cevizi kokan ve oldukça bereketli ambalajıyla çok amaçlı kullanılabilen bu Multi Purpose Cream de alışverişime dahil olanlardan.. 

Oriflame vücut kremi

Bu yağ emici mendiller Oriflame in yeni bir ürünü ve gün içerisinde T bölgesi sürekli yağlanan bir insan olarak bu mendilleri çok denemek istedim. Oriflame Katalogda hesaplıydı da. Ve içerisinde tam 50 adet mendil var. Deneyip yorumlarımı muhakkak paylaşacağım.

Oriflame yağ emici mendil

Oriflame cilt bakım ürünleri

Bu dudak kalemi de yeni ve indirimdeydi diye hatırlıyorum. Çoğu zaman en büyük kurtarıcılarım dudak kalemleri. Rujdan daha doğal görünmesi ve ekstra kalıcı olmaları hoşuma gidiyor. Ben de böyle nefis nude rengini kaptım hemen. Fiyatı da 14.99 tl idi çok iyi. Ve aşırı renk seçeneği vardı bakarsanız haberiniz olsun:)

Nude dudak kalemi blog

Son olarak da Aslı'm için aldığım Oriflame Ducktales saç ve vücut şampuanı ve sabun var. Malum şu sıralar hijyen ekstra önemli. Ve onlara bunu daha eğlenceli hale getirmek biz ebeveynlerin görevi:) Ki o da bayıldı hemen kullanmaya başladı:)

Oriflame çocuk şampuan

Işte benim Oriflame Nisan Kataloğu alışverişimin özeti böyle :) Yine çok sevdiğim bir alışveriş oldu. Çoğu da ilk kez deneyeceğim ürünler. Origüzellik de alışveriş yaparken güvenle uğradığım tek yer.

Sevgiler...

8 yorum:

  1. Ürünleri ilk kez görüyorum, güzel günlerde kullanın. Kullandıktan sonra yorumlarınızı beklerim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğu yeni ürünler aslında çok teşekkür ederim:)!

      Sil
  2. o nude rengi :)) aşığım resmen o renge :))
    sevgiler
    makyajlikareler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa ay ne güzel ben de çok severim ve hemen deneyeceğim:)

      Sil
  3. Hindistan cevizi ve dudak kalemi ilk dikkatimi çekenler oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ikisi de harika canim ya çok teşekkür ederim:)

      Sil
  4. güle güle kullan gayet güzel bir alışveriş olmuş..

    YanıtlaSil

Post Top Ad