Post Top Ad

Avon Luminata Parfüm

Bu yıl Anneler Günü'ne Avon'dan güzel bir hediye ile merhaba dedim: Avon Luminata Parfüm. Aslında bu hediye bana değil güzel anneciğime tabi. Ama öncesinde ben parfümü evirip çevirip incelerken kokusuna mest oldum ve sizlerle de paylaşmak istedim:)


avon luminata parfüm


Hem zarif ve kristal yapılı şişesi hem de nefis koku notaları ile şahane bir Anneler Günü hediyesi diyebilirim. Pırlanta annelerimize layık çok tatlı bir koku ve üstelik de baya kalıcı.

Misler gibi kokan bir şakayık, vanilya ve frambuaz üçlüsü. Üstelik yaz gelirken de çok güzel bir parfüm önerisi olabilir. Zaten Avon'un parfümlerini her defasında çok sevdiğimi söylüyorum çünkü nedense benim koku testlerimden hep geçiyorlar.


luminata parfüm kullananlar


Özellikle bahar ve yaz parfümlerine zaafım var ve dolabımda bilmem kaç çeşit kokusu var:) Ve hepsi de yedeklenmiş bir şekilde. Hal böyle olunca bu parfümü de muhakkak deneyecekleriniz arasına ekleyin.

Ağır ve rahatsız edici bir kokusu kesinlikle yok. Hemencecik uçup gitmiyor da. Özellikle annelerinize hediye edeceğiniz güzel bir alternatif! Benden demesi :)

50 ml'lik şişede ve şu an online da 120 tl den 65 tl ye inmiş olarak satılıyor. Fiyatına değer bir parfüm olduğunu düşünüyorum..

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

5 yorum:

  1. Kokusunu çok merak ettim. Şakayık, vanilya ve frambuaz üçlüsünü severim gibi geliyor, bu parfüm aklımda olsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok zarif ve çiçeksi bir koku :) Denersen sevecegine eminim ♡♡:)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Canim baya hoş bir koku ve tam bahar ve yazlık diyebilirim:)!

      Sil
  3. Frambuaz ve vanilya demiş bu ikisi bana çok tatlı geliyor parfüm daha çok şekerli mi?

    YanıtlaSil

Post Top Ad