Post Top Ad

Farmasi Mr. Wipes Çok Amaçlı Yüzey Temizleme Mendili

Farmasi temizlik ürünlerinden bugün sizlere çok pratik ve güzel iş çıkaran Farmasi Mr. Wipes Çok Amaçlı Yüzey Temizleme Mendili'nden bahsedeceğim. Bildiğiniz ıslak mendil formunda. Baskın bir limon kokusu var ve böylece bir yeri silerken ya da toz alırken o mis gibi limon kokusunun verdiği ferahlığı ve hijyenik havayı hissediyorsunuz.


farmasi ıslak mendil


Farmasi Çok Amaçlı Yüzey Temizleme Mendili Nasıl Kullanılır?

Çok amaçlı temizleme mendilini istediğiniz her yüzeyde; mermer, granit, plastik, porselen, cam, elektronik yüzeyler gibi tüm yüzeylerde toz, parmak izi ve lekeleri temizlemek için kullanabilirsiniz. Mendiller tek kullanımlık olup sil süpür at yani :) 

Özellikle acele temizlenmesi ve toz alınması gereken zamanlarda çok büyük kurtarıcı. Güzel de temizliyor. Ben evde rutin olarak günlük sildiğim sehpalarım, tv ve bilgisayar, cam masa vs temizliğinde devamlı kullanıyorum. Bebeğinizin mama sandalyesi ve buzdolabı için de çok pratik bir temizleyici. 


farmasi mr wipes çok amaçlı yüzey temizleme mendili


farmasi yüzey temizleme mendili


Sonrasında durulamaya gerek kalmayan bir temizleyici. Böyle pratik şeylere her an ihtiyaç oluyor aslında. Hele de yaz mevsimi camlar kapılar sürekli açık ve her yer tozlanmaya çok müsait :) O yüzde her gün illaki o sihirli dokunuşu yapmak gerekiyor. Bebekli bir evdeyseniz zaten ekstra dikkat etmek gerekiyor.


Hal böyle olunca tek kullanımlık bu yüzey temizleme mendilleri de aklınızda olsun..


Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

8 yorum:

  1. Daha demın dusundum valla evde boyle bısey lzım cıdden :Dguzel gunlerde kullan temızle :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım benim şart valla böyle biseyler:)!

      Sil
  2. farmasi temizlik ürünü kullanmıştım fena değil diye hatırlıyorum..

    YanıtlaSil
  3. bunu ben de geçen birisinde gördüm işe yarıyor mu diye merak ediyordum. İyi oldu senin memnun kalman bende alabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel canım baya yoğun limon kokulu bir temizlik sağlıyor tavsiye ederim :)

      Sil
  4. Üye olarak indirimli alabilirsiniz bu sayfayı tıklayıp bılgılerı gırmenız yeterli https://www.farmasiint.com/pages/customer/newcustomer?RefGuid=98159797-5bab-4902-873c-96442c2232db

    YanıtlaSil
  5. Veya msj atın sıze donelım 🥰

    YanıtlaSil

Post Top Ad