Post Top Ad

Farmasi Sihirli Sünger İnceleme

10 tl ye evde nasıl çok kolay ve etkili bir temizlik yapabilirsiniz sorusuna size Farmasi Mr. Wipes Sihirli Sünger ile cevap veriyorum. Adı gibi sihirli bir sünger. Minicik bişey ama bugün denediğim kadarıyla marifetinin boyunu aştığını söyleyebilirim :)

farmasi sihirli sünger

Farmasi Sihirli Sünger Nerelerde Kullanılır?

* Lavabo ve küvetteki sararmalar
* Fayans, karo ve derz aralarındaki kararmalar
* Rengi değişmiş metal ve plastik eşyalar
* Kurşun kalem izleri, eyeliner lekesi (bunu ekstra test ettim kesinlikle süper görselini de aşağıda paylaştım)
* Deri eşyaların temizliği
* Fırın ve mikrodalgalardaki aşırı yağlanmalar
* Duvara yapışmış resim ve yazılar
* Baskı boyaları, mühür mürekkepleri
* Tüm sert zeminler

Yani anlayacağınız kullanım alanı çok çok fazla. Ben de bugün temizliğe başlamışken şu sihirli bezi de bir deneyeyim dedim. Ve epeydir aklımda olan gardrobumdaki eyeliner lekesi için kullandım. Ve gerçekten beni çok yormadan lekeyi o kadar güzel çıkardı ki inanamadım.

farmasi sihirli sünger kullananlar

Ki bilirsiniz eyeliner lekesi vs pek kolay çıkmaz. Bazı zeminlerde hele temizliği çok zordur hatta tam bir işkencedir. Başıma geldiğinden bilirim. Ama hem ruj lekesini hem de eyeliner lekesini çok güzel çıkarıyor söyleyim özellikle de çok korktuğumuz beyaz dolaplarımızda :)

mr wipes sihirli sünger

Bu sünger tek bir parça olarak satılıyor. Kullanırken birkaç parça kesip öyle de kullanabilirsiniz. Kullanmadan önce uygulayacağınız zemini hafif ıslatmanız yeterli :)

Özellikle böyle kokusuz bir temizlik ürünü olması da işin başka cazip bir tarafı. Banyoda çok kullanışlı bulmadım ben duşakabinde pek başarılı değil ama onun dışında pek çok yerde, fayanslarda falan etkili.

Bir de Farmasi Sihirli Sünger zamanla eriyen ve yok olan bir ürün. Ona göre kullanmanızı tavsiye ederim. Fiyat ve performans açısından kesinlikle önerebileceğim bir ürün. Aklınızda olsun :) Ayrıca Farmasi ürünlerine @farmasiyle_basla hesabından sahip olabilirsiniz.

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.


4 yorum:

  1. Ben de böyle bir ürünü başka markadan almıştım. Bu da aklımda olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel böyle ürünler çoğalmalı kesinlikle canım öpüyorum:)

      Sil
  2. Bu ürünün içeriği hakkında gerek ambalajından gerekse internette hiç bir bilgi bulamadım.bu kadar etkili olması bir tek beni mi korkutuyor?

    YanıtlaSil
  3. Ben kullandım muhteşem kapıları sildim mutfak dolaplarını duvarı çok güzel mutlaka alın hic pişman olmazsınız

    YanıtlaSil

Post Top Ad