Post Top Ad

Oriflame Giordani Gold Ikili Göz Farı İncelemesi

Bazen tek başına tüm gününüzü kurtaran paletler vardır ki büyük yardımcınız olurlar. İşte ben de bu ara Oriflame dan denediğim minik ama günümü kurtaran bir paletten bahsedeceğim: Oriflame Giordani Gold ikili göz farı.

oriflame mayıs kataloğu

Evet minicik bir ambalajı var. Ve iki farklı ve uyumlu renk içeriyor. Toplamda 5 farklı palete sahip bir seri. Ve bendeki Vibrant Ginger isimli paleti. Numarası 38846. Ben bu paleti Oriflame Mayıs Kataloğu'ndan aldım.

Tahmin edeceğiniz üzere toprak tonlarına olan aşkımdan hiç vazgeçemiyorum:) O yüzden gündelik makyajlarımda sık kullandığım bir tondan yana şansımı kullanarak bu paleti seçtim. Diğer pudrası ise -açık ton- yanına güzel yakışıyor.

oriflame göz farı

Ben o açık tonu gözün iç köşesine veya göz pınarlarına uygularken koyu olan toprak rengini de göz kapağımın dış köşesine ve vurgulamak istediğim yerlere uyguluyorum.

Pigment olarak orta derecede diyebilirim. Parmakla uygulandığında çok daha güzel sonuç alıyorsunuz. Yapısı yumuşacık ve kadifemsi. Çok hafif tozutuyor.  O da normal zaten. Uygulanmış halini de aşağı ekliyorum :)

oriflame katalog

Sağlam kapaklı ve aynalı bir ambalajda ve bu yüzden çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Günü kurtarıcı güzel bir palet ve ben diğer renklerini de merak ediyorum açıkçası :) Gündelik makyajlarınızda rahatlıkla kullanacağınız bir seri aklınızda olsun.

Oriflame üyelik veya sipariş işlemleriniz için Origüzellik'e başvurabilirsiniz. 


4 yorum:

  1. İyi Bayramlar, en güzel bayram mesajlarını okumak üzere sizi blogummda görmekten mutluluk duyacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Iyi bayramlar elbette:)! Şimdiden güzel bayramlar diliyorum ayrıca ♡♡♡

      Sil
  2. Ne kadar güzelmiş renkleri:)

    YanıtlaSil

Post Top Ad