Post Top Ad

Oriflame Mayıs Kataloğu Alışverişim

Her ay muhakkak alışveriş listeme girenler listesinde yer alan Oriflame'dan ben Mayıs ayında neler sipariş ettim ve sizlere daha vaktiniz varken bi tavsiyem olacak mı bu yazımda geciktirmeden hemen sizlere bahsetmek istiyorum :)

Oriflame Mayıs Kataloğu da diğer kataloglar gibi birçok sürprizle doluydu ama bu ay Anneler Günü'nden ötürü daha bi sürprizle doluydu benden demesi:) Mesela bir fırsat kataloğu da vardı ki kesinlikle kaçırılmaması gereken ben özellikle siparişimin büyük kısmını oradan verdim ve aşırı mutluyum stoklarda bitmeden alabildiğim için :)!

oriflame mayıs kataloğu

Ben bu ay neler aldım. Dediğim gibi fırsat kataloğuna daha çok yüklendim bu sefer:) Öncelikle ihtiyacım olan ve görünce de çok beğendiğim çok ama çok tatlı bir plaj çantası buldum ki geldiğinde ayrı bir sevinç yaşadım çünkü o kadar güzel bir plaj çantası ki iç kısmını şahane organize etmişler :)!!! Instagram da bol bol paylaştım hatta detaylarını ama burada ayrı bir yazıyla yer vermeyi düşünüyorum doğrusu..

oriflame plaj çantası

Sadece plaj çantasının iç gözlerine bayılacaksınız diyebilirim. Içerisinde bir file göz ( güneş kremi, makyaj malzemesi vs koyabilirsiniz) 3 ayrı cep ve bir de fermuarlı göz bulunuyor. Baya baya kullanışlı ve renkleri de tam benlik cıvıl cıvıl :)!!!

Bir diğer yandan yine pembiş tonlu çok tatlı bir havlu seti de yakaladım ki onu da tatilde, plajda falan değerlendirmeyi düşünüyorum. Renk tonları yine tam benlik. Ve fırsat kataloğunda oldukça da uygun bir fiyattaydı bu iki ürüne kaçmazsa muhakkak bakın derim.

oriflame havlu seti

Son olarak bir de Giordani Gold serisinden güzel bir ikili göz farı aldım. Renk seçeneği çoktu ama benim gönlüm tabiki her zaman toprak tonlarından yana olduğu için şak diye seçtim paletimi :) Gündeliğe de en çok kullandığım tonlar..

Sizce de çok tatlı değil mi ya bakar mısınız :)?

oriflame göz farı

Bu ay tatile odaklı bir hazırlık alışverişi oldu benim için. Umarım bu virüs muhabbetleri de son bulursa hemen kendimi bi yerlere atmak istiyorum.

Oriflame'ın bu tarz fırsat ürünlerini kaçırmamak için Oriflame Üyelik işlemlerinizi yapıp hızlıca ve stoklar bitmeden siparişlerinizi verebilirsiniz.

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

6 yorum:

  1. Çok güzeller.. Çantayı bende çok sevdim. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canim benim alışverişin en güzel parçası o oldu galiba 🙈

      Sil
  2. Çanta gerçekten de çok güzel ve kullanışlı duruyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de çok kullanışlı bişey canim çok teşekkür ederim:)

      Sil

Post Top Ad