Post Top Ad

Yağlı Saçlar İçin Şampuan: Loreal Paris Görünmez Kuru Şampuan

Herkese merhaba.. Bugün aslında pek çoğumuzun şikayet ettiği ve özellikle yağlı saçların büyük derdi olan yağlanma sorununa karşı güzel bir öneri ile geldim.

Evet hepimizin hayat telaşı içerisinde bazen saçlarımıza bakım yapamadığımız günler oluyor. E bide o saçlar çabuk yağlanıyorsa tam bi kabus! Hele de kalabalık bir ortamda çalışıyorsanız ve insanların her daim gözü önündeyseniz acilen buna bir çözüm bulmak şart!!!

loreal paris görünmez kuru şampuan

Işte kuru şampuanlar bu noktada devreye giriyor. Ve iki banyo arası sizi o büyük dertten bi süreliğine de olsa kurtarıyor. Ama tabi kullandığınız kuru şampuanın etkisi ve sizi yarı yolda bırakmaması da önemli...

yağlı saçlar için şampuan

Loreal Paris Magic Shampoo Görünmez Kuru Şampuan

Bendeki Tropikal Dalga diye geçiyor. Farklı çeşitleri de var. Kokularını ağır olarak degerlendirenler olmuş ama ben kokusunu hiç ağır bulmadım zaten sıktıktan bi süre sonra da kayboluyor.

Loreal Paris Kuru Şampuan; kesinlikle saçınızdaki yağı falan güzel temizliyor ve en önemlisi saçınızda beyaz kalıntı bırakmıyor. Saçları güzel kurtarıyor temizlik konusunda ve saçlara hacim de veriyor. Ben performansını abartmadan söylüyorum beğendim...

Hatta ben ilk etapta biraz önyargılı idim ve baya geç denedim ama sonucu görünce aşırı sevindim ve ondan sonra da devamlı büyük kurtarıcım oldu.

kalıntı bırakmayan kuru şampuan

Loreal Paris Kuru Şampuan Nasıl Kullanılır?

Çok kolay! Kullanmadan önce ürünü çalkalıyorsunuz. Ardından kuru saç diplerine en az 30 cm uzaklıktan sıkıyorsunuz. Ve son olarak da parmak uçlarınızla saçlarınıza masaj yaparak ürünü yediriyorsunuz bu kadar!

Yağlı saçlardan devamlı muzdarip olanlar için bence büyük elzem.. Alın bir tane bulunsun evde.. Saçlardaki yağlı görüntüyü alıyor ve beyaz kalıntı bırakmıyor. Saçları sertleştirmiyor ve günü de kurtarıyor.

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.


8 yorum:

  1. işe giderken her gün saç yıkamamak için sürekli kullanıyorum bunları..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet işe giderken harika oluyor değil mi :)!!

      Sil
  2. Benım ıcınde en kullanıslı urunler , bazen kokusu guzel dıye evde bıle kullanıyorum :d delirdım sanırım

    YanıtlaSil
  3. Kuru şampuan büyük kolaylık ben de kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Çok sevdiğim bir ürün ikinci şişeyi kullanıyorum :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad