Post Top Ad

Tatil Hazırlık Listesi: Ayakkabı Hurcu

Eveeett şaka maka derken bugün tatile çıkıyorum. Tabiki bol önlemli ve birtakım hazırlıklarla dolu bir tatil olacak benim için ve umuyorum herşey gönlümüzce geçer.. Bebekle seyahat kolay olmayacak biliyorum ama olsun anne olmak kolay değil neticede herşeyi göze almak gerek.. :)

ayakkabı hurcu kullananlar

Tatile çıkmadan hemen önce sizinle böyle hoşuma giden pratik pek çok tatil hazırlık listesi paylaşıyorum biliyorsunuz:)

Geçtiğimiz senelerde de plaj çantanızda olması gerekenler başlıklı bir yazı yayınlamıştım hatırlarsanız üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bu ayakkabı hurcunu da çok beğendiğim ve aşırı kullanışlı ve pratik bulduğum için fikir olabilmesi açısından sizlerle paylaşmak istedim:)

ayakkabı hurcu bim

Ben bu ayakkabı hurcunu Bim'den almıştım. Ve oldukça da uygun bir fiyata satılıyordu. İçerisinde 6 tane bol ve geniş hazneli bölmesi var ve ayakkabılarınız veya terlikleriniz çok rahat sığıyor ohhh! Yani büzüştüler mi bozuldular mi derdi hiç yok..

Gerçekten adamlar güzel yapmış.. Neticede tatilde özellikle de uzun sürecek bir tatilse illaki 3/5 ayakkabı veya terlik alınıyor ve valize onları sıkıştırıp sığdırma eziyetine hiç gerek yok aslında:) Üstelik bu ayakkabı hurcu çanta haline geliyor ve ister valizinize takın ister elinizde taşıyın. Ya da evinizde kalabalık olan ayakkabılarınızı bu ayakkabı saklama çantasına kaldırın.

ayakkabı saklama çantası

Ben paylaştım size de fikir olsun. Bi 10 gün buralarda yokum ama yazılarım sizlerle olmaya devam edecek tabi stoklu olarak:) Bi müddet deniz, kum ve güneş ile olmak istiyorum sadece.. Hak ettim :) Bide artık resimlerimde yalnızca kendime özel logomu kullanacağım nasıl olmuş :)? Yorumlarınızı alırım.. @elfidesignn ellerinden.. Yaptırmak isteyenler kendisine ulaşabilir.

Sevgiler...


10 yorum:

  1. Ay bu harika bir şey.. Bende alacağım bundan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok pratik tatilde çok yardımcım oluyor:)

      Sil
  2. çok pratik gerçekten :)) yeni logonu da çok beğendim.. ben de yaptırabilirim bir tane..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla çok teşekkür ederim blog resimlerine çok iyi oluyor özellikle çok sevdim!!! Çok yakışır size de:)!!!♡♡♡

      Sil
  3. Ayakkabı hurcu çok iyi fikirmiş ya, bakar olayım BİM'e, yakalarsam alıcam mutlaka. Logonu da çok beğendim, güle güle kullan ^_^ öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye ederim Başağımmm:) Ayrıca çok teşekkür ederim güzel arkadaşım ♡♡♡

      Sil

Post Top Ad