Post Top Ad

Yeni Trend: Avon Creme Legend Ruj

Şimdi sizleri Avon'un yepyeni bir ruj serisi ile tanıştıracağım. Sıkı durun çünkü bu yeni rujlar içerisindeki yoğun baz, keskin çizgiler çekmeye yarayan damla ucu ve yoğun pigmentli yapısıyla oldukça konuşulacak bir seri: Avon Creme Legend Ruj.

avon creme legend ruj iconic

Daha önce bu rujların mat formda olanlarını denemiştik. Şimdi ise benim her zaman ambalaj konusunda favorim olan Rose Gold rengiyle göz kamaştıran kristal kapaklı ve şık ambalajlı kremsi rujlar yumuşacık yapıda ve nemlendiriciliği ise oldukça güzel.

avon creme legend ruj

Kolay sürülüyor. Çabuk yerleşiyor ve çizgilenme, dağılma yapmıyor. Hakikaten de dudak çevresini ben kolayca çiziyorum ve dolduruyorum :) Gün içerisinde tazeleme ihtiyacı duyabilirsiniz. Akşama kadar dudakta duruyor diyemem :)

Bendeki 4 rengi de çok beğendim ben ama özellikle Iconic ve Adore nude tonlarıyla favorim oldular diyebilirim. Günlük makyajlarımda sıkça kullanabilirim bu tonları. Sassy de ayrı bir güzel bordo/kahve onu da söyleyeyim.

avon legend rujlar

Swachlar aynen yukarıda. Umarım begenirsiniz :) Sizin de Avon Creme Legend Rujlar hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum.

Sevgiler...

4 yorum:

  1. ben yapısını çok beğendim kalıcılıkları da fena değil..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle yapıları çok güzel matlardan ilk bunları kullanır oldum!!:)

      Sil

Post Top Ad