Post Top Ad

Bodrum Otelleri / Family Belvedere Hotel

Ahh Bodrum.. Bu yıl üstelik de bebişle bir Bodrum tatili hiç hayal etmiyordum tabi. Ama öyle güzel bir tatil ve öyle güzel zamanlama oldu ki ailecek 10 günlük çok güzel bir Bodrum tatili geçirdik. Tabiki bebişle üstelik 9 saat süren bir yolculuk kolay olmayacaktı ama inanın sabırla güzellikle hepsi olup gidiyor. Zorlukları da arada olacak elbet anne-baba olmak kolay değil dimi  :)!!!!

family belvedere hotel yorum

yalıkavak otelleri

Gelelim Muğla'nın en fazla nüfusa sahip ilçesi ve tatil beldesi olan Bodrum'a :) Antik çağlardaki adı Halikarnassos.. Esintili akşamları, dinmek bilmeyen eğlenceleri ve beyaz evleri ha bir de canımm Gümüşlük aklımdan hiç çıkmayacak.. Bodrum gerçekten bir başka.. Çocuklu da çocuksuz da.. 

Biz zaten genelde her yıl Fethiye ve Marmaris e gitmeden edemeyiz. Seviyoruz çünkü oraların havasını suyunu ormanını.. Muğla dan pek kopamıyoruz. Bu yıl da neden Bodrum olmasın dedik ve sonu yine Fethiye ile biten güzel bir tatil geçirdik:)

Tabi Bodrum Otelleri ararken hem bütçemize uygun hem de manzarası güzel kafamıza da yatan ve yorumları da genelde olumlu olan Family Belvedere Hotel i keşfettik. Ve rezervasyonumuzu yaptırdık. Uzun sürecek bir tatil olduğu için otel seçimi de gerçekten önemli ve hele bir de bebekliyseniz. 

Family Belvedere Hotel; Bodrum'un Yalıkavak ilçesinde bir yamaç üzerine kurulmuş bir otel. Orada oteller genellikle öyle zaten :) Duvarları beyaz kapıları mavi ayrı ayrı sıralanmış odalar ile geniş güzel balkonlar ve nefis bir deniz manzarası.. Denize çok yakın zaten ve havuzda yüzerken denizi çok rahat görebiliyorsunuz..

bodrum otelleri

belvedere hotel bodrum

Pandemi sürecinden dolayı girişte ateş ölçümü ve gerekli kontroller yapıldıktan sonra odanıza geçiyorsunuz. Yine hijyenik kurallara mümkün olduğunca dikkat ediliyor. Her yerde dezenfektan bulunuyor. Yemekhanede havuz yanında vs. 

Yemek konusunu ise şöyle anlatayım. Ben tavuk çok sevmem açıkçası. Fakat burda her gün neredeyse tavuklu bir menü ile karşılaşıyorsunuz o biraz canınızı sıkabilir. Farklı aperatifler de olsa da bu konuya bir el atmaları gerek. Balık, ızgara vs ana menü seçeneğinin çoğalması gerekiyor. 

Onun dışında ekmekler paketli, çatal kaşık vs paketli, çaylar ve sular kağıt bardakta ikram ediliyor ve yemekleri görevlilerden alıyorsunuz seçerek ve mama sandalyeleri de yine her gün temizlenip paketleniyor. Bu konulara dikkat etmeleri oldukça güzel..

Çalışanlar oldukça güleryüzlü ve yardımsever. Odalar her gün temizleniyor ve çarşaflar herşey yenileniyor. Bir konu da odalardaki eşyalar biraz eski. Onun dışında lavabo veya duşta hiçbir sorun yaşamadık. Çocuğa beşik vs de bulunuyor zaten.

Toplamda biri kaydıraklı olmak üzere 3 havuzu var. Biz gittiğimizde havuzlar gayet sakindi ve havuz saatleri falan çok keyifli geçti. Hatta orada birkaç aile ile tanıştık ve güzel dostlar da edindik. Herkes güleryüzlü ve hep Türk olunca da nedense ayrı bir güzel geçti.. :)

bodrum herşey dahil oteller

bodrum herşey dahil oteller 2

bodrum uygun oteller 2

bodrum herşey dahil oteller 3

Tabiki biz önlemlerimizi her zaman aldık. Yanımızdan dezenfektan, kolonya vs hiç eksik etmedik. Covidli süreçte tatil büyük cesaret aslında ama öyle daralmışız ki bana da bebişe de çok iyi geldi. Ayrıca otelin sakin olması da avantajımızdı. Umuyorum ki bugünleri de en kısa sürede atlatırız da herşey çok daha güzel olur.. 

family belvedere hotel

bodrum uygun oteller

Bodrum tatili düşünenler için bir otel incelemesi daha kaleme almış olayım. Bu arada Yalıkavak'ın denizine girilmez hem pis hem de çok dalgalı.. Yakın civarlardaki Gümbet, Bitez ya da Gümüşlük gibi farklı bir mevkinin özel plajını kullanarak denizin tadını çıkarabilirsiniz. Gezilecek yerleri ile ilgili ayrı bir yazı da hazırlayacağım sanırım en azından kendi gezdiğim yerleri :)

Sizler Bodrum tatili yaptıysanız nerelerde kaldınız, ya da bu yıl tatil planlarınız var mı??

6 yorum:

Post Top Ad