Post Top Ad

Efe'nin 1 Yaş Partisi ve Detaylar

Daha dün kollarıma aldığımda ne kadar minikmişşşş dediğim kınalı kuzum canım tosbiğim şimdi 1 yaşında.. Allahım nice nice sağlıklı huzurlu, güzel yaşlarını görebilmeyi nasip etsin inşallah canım oğlum, sarı kafam... :) Seninle yaşadığım her an her dakika kıymetli benim için.. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ve isteyen herkese de nasip etsin inşallah..

erkek bebek doğum günü konsepti

Efe'ye doğum gününe çok az bir zaman kala mini bir organizasyon yapmaya karar verdim ve birkaç aile büyüğü ve yakın aile dostlarını çağıralım dedik. Fazla kalabalığa da gerek yoktu zaten şu dönemde ve hemen hazırlıklara başladık :) Hazırlığın her aşaması çok heyecanlıydı benim için!!!

1 yaş partisi

konya parti organizasyon

Önce mekanımızdan bahsedeyim. Kesinlikle mükemmel bir seçim oldu. Özellikle ben gibi açık hava severler için mükemmel bir tavsiye de olsun. Konya Nillbaby Spa teras katında gerçekleşti. Teras katlarını bu tarz özel etkinlikler için (söz, diş buğdayı, baby shower, cinsiyet partisi, doğum günü partisi vs) üyelik de çok uygun bir fiyata kiralayabiliyorsunuz :)

doğum günü konseptleri

Teras olduğu için çok havadar üstelik günün öğle saati falan bile gölge, hafif esintili ve fotoğraflar için müthiş bir ışığı var o da çok önemli malum :) Şimdi paylaşacağım karelerden de anlayacaksınız.

Organizasyon ise konuyla çok iyi ilgilenen ve birebir dinleyen, beklediğimden çok daha fazlasını ve güzelini yapan @konyaconseptorganizasyon ellerinden oldu :) Bayıldım!!! Renkler ile konseptimiz ve her bi detay çok içime sindi. Kendisi çok çalışkan bir bayan ve işini de hakkını vererek yapıyor. Sürekli soranlara ve öneri isteyenlere buradan da cevap olsun. Hemen kendisine ulaşın..


Doğum günü pastamız ise birbirinden güzel şeker hamuru pastalarıyla hayran kaldığım ve beni bir an bile kırmayan Burcu Unlu Mamulleri'nden.. Ben nasıl anlattıysam birebir yaptı ve pastamız o kadar lezzetliydiki! Ve ayıcık konseptli pastamizi baya baya beğenen de oldu. Erkek çocuk için pasta çeşitleri piyasada biraz az. Düşünenlere farklı bir ilham olsun..  Kendileri Meram Yaka'da hemen :)

konya şeker hamuru pastaları

Işte böyle tatlış bir doğum günü organizasyonuna da imza atmış bulundum. Bu arada doğum gününe özel beyaz elbisemi birkaç ay önce Shein den almıştım :) Rüya gibi bir gün oldu benim için geriye çok güzel anılar kaldı!!!

İyiki doğdun Efe'm.. Hayat sana hep güzellikler getirsin.. Hep iyilerle ol.. Gözüne yaş ayağına taş değmesin.. Seni çok seviyorum canım oğlum, sarı kafam!!!


6 yorum:

  1. Oy kuzum benim Maşallah Rabbım daha nice güzel sağlıklı huzurlu mutlu güzel ömürler versin inşallah kuzuya nice güzel yaşları olsun ...Doğum günün kutlu olsun yakışıklı Efe :) ..sevgiler canım benim ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa çok tatlısınız çok çok teşekkür ederim:)!!!!🥳🙏

      Sil
  2. mutlu yıllar dilerim canım masallah kocaman olmus :)

    YanıtlaSil
  3. Nice mutlu, güzel, sağlıklı yaşları olsun Efe'nin!! İyi ki doğmuş!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok çok teşekkür ederim güzel arkadaşım 🥳🥳🥳🙏

      Sil

Post Top Ad