Post Top Ad

Online Alışveriş Deyince: Patirti.com

Sanırım online alışveriş yapmayan çok azımız kalmıştır. Özellikle de şu pandemi süreci hepimizi etkiledi kabul ediyorum ve online alışverişe daha bi yöneldik. Evden alışveriş imkanı varken neden bunu değerlendirmeyelim değil mi? İşte bu konuda size tecrübe ettiğim bir alışveriş sitesinden bahsedeceğim bugün: patirti.com.

patirti.com alışveriş yapanlar


Ben özellikle de bayan pantolon modellerine bakarken buldum siteyi. Bayan pantolon, tunikler, ceketler, abiyeler, elbise ve etekler yani neredeyse aradığınız herşey var. Bunun yanında ev/yaşam ürünleri ve aksesuarlar da bulabilirsiniz tabi :) 

Ben de kendime işin açığı güzel bir eşofman ararken buldum siteyi ve incelerken bi baktım birkaç parça bişey alıp çıkmışım. Sizlerle de alışverişimi paylaşmak istedim. 

patirti.com bayan pantolon

Öncelikle aradığım o güzel eşofmanı buldum :) Hem tatlı bir pembe hem müthiş rahat ve kalıbı şahane!!! Paçaları lastikli tabiki ve beyaz basic tişörtlerle şahane kombinlenen bir eşofman.

Bir diğer aldıklarım yazın en sık kullanılan büstiyer modelleri oldu. İnanilmaz hafif yani nasıl desem kuş tüyü gibi neredeyse hiç hissetmiyorsunuz üzerinizde ve şu sıcaklara birebir iki büstiyer seçtim biri beyaz biri ekru :)


büstiyer modelleri


Ve son olarak da çok tatlı ve şirin, çiçek desenleriyle kaplanmış güzel bir tulum aldım. Tatilde veya sıcaklarda güzel bir kurtarıcı. Yine rahat bir parça ve kumaşı da tiril tiril :)


yazlık tulum modelleri


İşte benim patirti.com alışverişim böyleydi. Alışverişim çok kısa bir sürede elime ulaştı ve paketleme herşey çok güzeldi. Ürünler de kalite vs olarak gayet tercih edilebilecek ürünler. Ayrıca size güzel bir haberim daha var. Normalde sitede 150 tl ve üzeri alışverişlerde kargo bedava ama benim takipçilerim 100 tl ve üzeri alışverişlerde BKRG indirim kodunu kullanarak kargo ücreti ödemeyecekler. Buda benden size minik bir sürpriz olsun:)

Sizlere de online alışveriş tavsiyesi olarak eklemek isterim. Var mı hiç buradan alışveriş deneyimi yaşayan? :)

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

4 yorum:

  1. Büstiyerleri çok seviyorum bu sene, bunlar da baya güzelmiş! Triko mu kumaşı Ümran'cım, sadece onu anlayamadım. Ben de bir girip bakayım siteye, güle güle kullan hepsini!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım valla ben de yazın çok seviyorum aslında evet incecik ama triko ama triko demeye bin şahit ister o kadar hafif ve güzeller ki eğer düşünüyorsan mutlaka bak derim çok teşekkür ederim canım:)!!!

      Sil
  2. Nice choice !  Looks awesome!   

    YanıtlaSil

Post Top Ad