Post Top Ad

Oriflame Makyaj Fırçası Standı

Makyaj firçalarının bizler için ne kadar önemi varsa onları temiz tutmanın da bir o kadar önemi var.. En azından haftada bir makyaj firçalarınızı bıcı bıcı yaptırıp bi güzel temizleyin ve kurumaya bırakın :)

Oriflame makyaj fırçası standı

Bunun için de size güzel bir tavsiyem var. Belki de pek çoğunuzun daha önceden duyduğu ve hatta edindiği ama benim için biraz bugünlere kalan Oriflame Makyaj Fırçası Standı. Makyaj fırçası kurutma standı da diyebiliriz aslında :)

Bu küçücük görünen Oriflame makyaj fırçası standı aslında oldukça kullanışlı bir parça diyebilirim. 3 farklı ebatta toplamda 14 fırça alabilen, katlanabilir mekanizmalı bir aparat. Fırçalarınızı yıkadıktan sonra baş aşağı çevirip bu standa asabilir ve onları güzelce kurutabilirsiniz  :)

makyaj fırçası standı

Ayrıca yine firçalarınızı muhafaza ederken de onların toz ile temas etmelerini önlemek için yine bu standa yerleştirip öyle kullanabilirsiniz. Baya kullanışlı bir aparat demiştim :)

Bu güzel ürün Oriflame Katalog'da bu ay oldukça uygun bir fiyatta. O yüzden denemeniz için harika bir fırsat bence :) Ben genel anlamda çok beğendim ve firçalarımı devamlı temiz tutmaya özen gösteren biri olarak yanıbaşımdan hiç eksik etmiyorum.

Size de tavsiye ederim :) Oriflame üyelik ve böyle güzel fırsatlarını daha yakından takip etmek isterseniz de Origüzellik sitesine üyelik başvurusu yapabilirsiniz.

Sevgiler...

8 yorum:

  1. Great post dear, so nice and interesting, love it!  

    YanıtlaSil
  2. Tozlanmaması ıcın harıka bır tavsıye olmuş guzel gunlerde kullanasın canım<3

    YanıtlaSil
  3. aa bu standı hiç görmedim ben katalogda bakayım hemen .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle mi muhakkak bakın o zaman baya uygundu bide :)!!!

      Sil
  4. Hiç denk gelmedim katalog da ama bayağı güzel gözüküyor 🤗

    YanıtlaSil

Post Top Ad