Post Top Ad

Yaz Makyajı Trendleri: Newwell Lip Stick 205 Numara

Yaz kış demeden makyajında likit mat rujlardan vazgeçemeyenler bu yazı size :)!! Ben bu rujları hiç bırakamıyorum açıkçası hem yapıları hem makyajı çok daha güzel göstermeleri hem de dudakları ekstra belirginleştirmeleri favorim! Newwell Lip Stick 205 numara da son dönem favorilerim arasında.

yaz makyajı trendleri

Sitelerinde lipgloss olarak geçse de aldanmayın bu serinin rujları dudaklarınızı hem kurutmayan hem de dudağınıza sürdüğünüz andan itibaren kısa sürede kuruyan ve rengini çok güzel bir şekilde veren lip stick rujlar :) Yani lipgloss gibi dudakları yapış yapış yapan rujlardan değil bunlar ve bana göre daha yumuşak yapılı likit mat rujlar diyebilirim.

205 numara nefis bir gül kurusu. Rengi duruşu şahaneee! Bahar aylarına özellikle yakışan bir ton olmakla birlikte uzun süre kalıcı. Ama tabi gün içinde tazeleme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bir de öyle güzel bir fırça yapısı var ki dudak kenarlarına bulaşma, iz yapma vs hiç yapmıyor. Bu olayı da çok sevdim ben açıkçası :)

newwell en sevilen rujlar

Nude ve gül kurusu tonlarından ben gibi asla vazgeçemeyenlerdenseniz bu rujlara muhakkak bir şans verin. Üstelik epey bi renk skalası ile sizleri bekliyor. Ve sitede şu an %60 indirimde. Şu indirimde hele hiç kaçmaz. Benden demesi...

4 yorum:

Post Top Ad