Post Top Ad

Gratis İndirim Alışverişi

Geçtiğimiz günlerde Gratis 3 günlük büyük bir indirim yaptı. Tabi epeydir dışarı çıkmayan ben aslında bakmayı istesem de göreceğim manzaradan korktuğum için açıkçası gidip de bakmadım. 

gratis indirimi

Sonra Pazar günü kardeşimle hadi bi dolaşalım deyip çıktığımız gün Gratis e de bi uğrayalım dedik ve ne görelim indirimi o güne özel de sürdürmüşler kalan ürünlerle vee biz bir şok ve sevinç karışımı mağazayı turladık hemen :)

Çok da sakindi şansımıza ama tabi ürünlerin çoğu yine her zamanki gibi talan edilmişti. Ama benim bakmak isteyip de alacağım ürünlerin çoğu vardı şansımı seveyim ve ben de Gratis indiriminden faydalanıp bişeyler aldım. Şimdi onlara sizinle de bi göz atalım istiyorum:)

Öncelikle Gratis'e geldiğinden beri bi türlü deneme fırsatı bulamadığım ama her fırsatta hakkında olumlu ve güzel yorumlar okuduğum ve uygun fiyatlarıyla da dikkat çeken Beaulis makyaj ürünlerinden bir dörtlü far paleti, iki tane tekli far ve bir de likit mat ruj aldım :)

beaulis eyeliner

Eve gelip baktım da hakikaten pigmentleri şahane!!! Özellikle de tekli farlara bayıldım!!! Nasıl yumuşacık nasıl güzeller. Hemen sizler için swachladım ki sizler de göresiniz.. Tekli farların biri 120 numara bir diğeri 214 Flame rengi. Tam bir nude aşığının seçebileceği renklerrr o da ben!!!! :)

beaulis tekli far

beaulis far kullananlar

beaulis makyaj ürünleri

Yine Beaulis mat ruj da süper süper bir renge ve yapıya sahip. Henüz dudağımda denemesem de hemmen deneyeceğim. Gül kurusu tonlarını sevenler için biçilmiş bir kaftan! Numarası 117 Rosy!

beaulis mat ruj


Ve Pastel tekli farlar.. Yine kahveler kiremitlerle doldurdum sepetimi  :) Biri acı kahve 85 diğeri daha turuncumsu 88 numara ve göz makyajında en sık kullandığım tonlar.. Tabiki kaçıramazdım :)

pastel tekli far

pastel nude far

pastel far tavsiye

Flormar ikili farlar çok önceden edindiğim tecrübeyle çok güzel bir pigmente sahip ve elimde yeşil tonlusu vardı bu sefer de mavi tonlusunu aldım. Çünkü o kalmıştı tek. İnternette de görüp almak istediğim bir far olunca hemen aldım. Ve yine Flormar in tekli farlarından, göz pınarlarımda kullanmak üzere Soft Beige rengini aldım:)

flormar ikili far

flormar beyaz far

Son olarak da her alışverişimde hiç atlamadığım Benri disk pamuklarından aldım. Bu seferki avantaj paketmiş. Bir de Taft Power Express saç spreyini aldım. Güçlü bir saç spreyine ihtiyacım vardı bi deneyeyim onu da.

İşte benim uzuuuuun zaman sonra yaptığım ilk indirimli Gratis alışverişim :) Tabiki ürünlerden tek tek sizlere detaylıca blogda bahsedeceğim. Şimdilik bir alışveriş özeti olsun. Sizler Gratis indiriminden neler aldınız?? 

4 yorum:

  1. Çok güzel şeyler almışsın beaulis tekli farlar gerçekten başarılı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim çok teşekkür ederim ben de ilk kez deneyeceğim iyiki almışım ama :)!!!

      Sil

Post Top Ad