Post Top Ad

Konya Bebek Mağazaları / Little Hopes Store

Efe büyüdükçe ona alışveriş yaptığım yerler de değişiyor. Çünkü onun her zaman sağlığına, bünyesine, bedensel ve zeka gelişimine uygun ürünler almaya dikkat etmeye çalışıyorum ve bu konuda da özellikle titiz mağazaları veya showroom'lari ziyaret ediyorum.


pamuklu müslin seti konya

Little Hopes Store da işte tam böyle Zeynep ve Tuba'nın hem bebek/çocuk ürünleri hem de kişiye özel tasarım ürünlerinin bulunduğu çok tatlı bir ofis. 


Konya bebek showroom 1

Konya bebek showroom 2

Konya bebek showroom 3

Yani aslında hem anne/bebek ürünlerini temin edebiliyorsunuz hem de @t.moda.store da hayal ettiğiniz dilediğiniz kişiye özel tasarım kıyafeti söyleyip diktirebiliyorsunuz :) Özel terzileri ile birlikte çalışıyorlar zaten ve mimarlık da bir diğer işleri.


Konya bebek showroom 4

Konya bebek showroom 5

Şahane değil mi?!! Çok çalışkan iki insan ve ne güzel işler yapıyorlar yerleri de Meram Yeniyol da çok basit bir mevkide. Yani kolayca da ulaşabilirsiniz ben gibi :) 

Ben de dün kendilerine çok keyifli bir ziyaret gerçekleştirdim. Ve Zeyneple ve ofislerindeki diğer insanlarla tanıştım. Hepsi çok iyi ve güleryüzlü insanlar ve aslında tam da bir aile işletmesi..

Little Hopes Store da birbirinden güzel bebek ve çocuk kıyafetleri, pamuklu müslin setleri, emzik askıları, diş kaşıyıcılar ya da çok şirin aksesuarlar bulabilirsiniz. Hayal dünyası gibi. 

Ben bayıldım :)! Hemen Efe'me bir pamuklu müslin takımı aldım. İçerisinde peçetelikleri ve torbası da var. O kadar şirin ki.. Birçok renk ve desenini de bulabilirsiniz:) Yumuşacık pamuklu kumaşları tam da bebeğinizin hassas cildine göre..

Sonra yine en sağlıklı ve doğal olan bambulu diş kaşıyıcılarından aldım. Makrome işlemeli ve çok hoş detayları olan diş kaşıyıcılar ve süslü püslü emzik askıları da çok şirin:)!


doğal diş kaşıyıcı

Ve bir de dayanamadığım o tatlı tulum takımlarından aldım. Maviyi çok sevdiğimden elim hemen bu tulum takımına gitti. Umuyorum kuzum da sağlıkla giyer.. 


bebek tulum takımı

Little Hopes Store bebek ürünleri

Son olarak kişiye özel tasarım kıyafetlerin de sergilendiği @t.moda.store dan yine kendime kumaşını aşırı beğendim keten pantolonu aldım. Tam mevsimlik efil efil beyaz keten pantolon:) Paçalarında cep detayı var ve rahatça kombinleyip çıkabilirsiniz özellikle şu havalarda :) Kendisi de kombinlenmek üzere benimle İstanbul a gidiyor :)

Konya da gerçekten böyle güzel mekanlar var mı derseniz var. Muhakkak gidin bakın gezin. İster kendinize isterseniz de sevdiklerinize hoş sürprizler yapın. Burayı da kenara not edin.

Sevgiler :)

2 yorum:

Post Top Ad