Post Top Ad

Oriflame Eylül Kataloğu Alışverişim

Şaka maka nasıl geçtiğini anlamadan yazı da bitirdik. Umuyorum sağlıklı ve güzel günler bizi bekler.. Alışveriş yazılarına tam gaz devam ederken bu ayki Oriflame alışverişimden bahsetmek istiyorum biraz.

oriflame eylül kataloğu

Bu ay Oriflame Katalog dan daha çok yorgun cildimi dinlendirmeye ve bakım yapmaya yönelik ürünler aldım. Mevsim değişikliği de yaşarken cildime ekstra iyi bakmam gerekiyor çünkü.

O sebepten Oriflame Fairness Essentials ve Pure Skin serisinden ürünler aldım. Hepsini de çok merak ediyorum ve ürünlerin çoğunu ilk kez deneyeceğim ve çoğu da elimde biten ürünlere tekabül aldığım ve devamlı kullanacağım ürünler :)

oriflame yüz yıkama köpüğü

oriflame tonik

Mesela Oriflame Fairness Essentials yüz yıkama köpüğü, siyah nokta maskesi ve tonik katalogda bu ay oldukça uygun fiyattaydı. Siyah noktalarla herkes gibi ben de mücadele ediyorum zaman zaman. Ve bunun için maskeyi uzun süreli bi denemek istedim. Elimde milyon maske olsa bile :)

oriflame vücut losyonu

oriflame siyah nokta maskesi

Tonik ve yüz yıkama köpüğü ise şahane oldu. Günlük cilt bakım rutinine hızlı bir şekilde eklendiler ve hemen incelemeye alındılar kısa süre içinde detaylı yorumlarımı da yazacağım.

Bir de parfüm aldım ki ismi Joyce sanırım bunlar da katalogda yeniydi ve iki çeşidi vardı. Ben huzuru temsil eden yeşil şişeliyi tercih ettim ve kokusuna da bayıldım hiç ağır bir koku değil. Çantamdan eksik olmaz artık..

oriflame joyce parfüm

Ve iki aksesuar aldım bu ay sürprizli bir şekilde :) Biri tatlı mı tatlı çok şirin rose gold bir kalem -iş yerinde kullanacağım- bir diğeri de yine onunla çok uyumlu ve üstelik yalnızca 25 tl ye aldığım rose gold çanta. İçerisinde iki cep de var biri telefon için:)

oriflame kalem

oriflame rose gold çanta

oriflame üyelik

İşte benim Oriflame Eylül Kataloğu alışverişim de bu şekilde. Oriflame alışverişlerimi devamlı Origüzellik aracılığı ile alıyorum ve hep çok memnunum. Hiçbir kampanya ve fırsat ürününü de kaçırmıyorum ve hepsinden hızlıca haberdar oluyorum.

Sizler son dönem Oriflame dan neler aldınız:)???

4 yorum:

  1. Çantayı bende kullanıyorum özellikle yolculukta rahat oluyor. Joyce kokusunu merak ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa ne güzel güle güle kullan canım ben de iş yerinde özellikle kullanayım diye aldım parfüm iç açıcı çok hoş bir koku:)!

      Sil
  2. Eylül kataloğundaki ürünler gerçekten başarılı, özellikle wellness ürünlerinden yapıcam alışverişi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet onları da çok öven oluyor yorumlarını bekliyorum 🤗🤗

      Sil

Post Top Ad