Post Top Ad

Sosyopix ile Anılarına Dokun!

Hayatımda en değer verdiğim şeylerden biri de hiç şüphesiz anılarım.. Unutamayacağım benim için çok özel olan ve bir ömür boyu saklamak istediğim güzel anılar.. Hele de Efe hayatımıza girdiğinden beri neredeyse tüm özel anıları saklıyorum ve bunun için de bugün sizlere de bahsedeceğim Sosyopix.com a müracaat ediyorum :)

sosyopix anı defteri

Nedir Sosyopix.com?

Anılarım sadece dijital ortamlarda kalmasın istiyorsan onları ömür boyu saklamak ve yeri geldiğinde onlara dokunabilmek adına onları arşivleyebileceğin bir servis.

Ben taa yıllar öncesinden biliyorum Sosyopix i. Ve ilk alışveriş yaptığımda nasıl mutlu ve mennun olduysam şimdi de bir o kadar mutlu olduğum bir alışveriş yaptım siteden:) Bize ve miniğimize dair ilk tatil anılarımızı ölümsüzleştirdim ve şimdi durmadan açıp açıp bakıyorum desem:) O kadar güzel seçimler yapmışım ki senelerce bıkmadan bakarım hepsine...

sosyopix anı çerçevesi

Pola kartlar zaten odasında asılı devamlı ve hem çok hoş bir dekorasyon hem de anı yüklü bir ortam oluveriyor bayılıyorum!!!! Ayrıca söyleyim şimdilerde pola kart ve anı defteri alışverişinizde parlak baskı resimler de çıkartabiliyorsunuz ve ben de öyle yaptım hatta :)

Anı defteri en en sevdiğim şey.. İlkokuldan beri hep anı defteri tutmuşumdur şimdi bide resimli anı defteri var ki açıp açıp bakmalık anılara dalmalık.. Yüzde tatlı bir tebessüm bırakmalık bayılacaksınız :)!!!! Hem de onları ciciş ciciş bantlar ev akseauarlar ile süsleyebiliyorsunuz da.. Simli kalem ile tatlı notlar ekleyebiliyorsunuz. Ve hepsi paketinizde mevcut oluyor :)

sosyopix pola kartlar

Ve çerçeveler, magnetler ve çok daha fazlasını Sosyopix de siz de yaptırabilirsiniz. Kaliteli resimler, hızlı kargolama ve güvenli alışveriş. Daha ne olsun...

Sizler anılarınızı saklamak için neler yapıyorsunuz :)???

3 yorum:

  1. böyle anıları saklamaya bayılıyorum bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi en güzel yolu ve pek çok seçeneğin var saklamak için harika!:)

      Sil
  2. Sosyopix ürünleri çok güzel güle güle kullan canım 😍

    YanıtlaSil

Post Top Ad