Post Top Ad

Krem Deodorant

Hayatınızda hiç krem deodorant denediniz mi? Valla ben ilk defa birkaç ay önce Oriflame Katalog da gördüğüm Activelle Krem Deodorant ı heyecanla denemek istedim ve aldım. Zaten Oriflame ailesine katılan yeni bir ürün kendisi ve her ay takip ediyorum da oldukça da uygun fiyatta.


krem deodorant

Oriflame krem deodorant; hafif yapılı ve hoş kokulu bir krem deodorant. Temiz ve kuru koltuk altlarınıza sürüyorsunuz. Koltuk altlarınızın daha eşit tonlu ve aydınlık görünmesini sağlarken fresh bir koku veriyor.


Ayrıca 48 saate kadar kalıcılık vaad eden bu Oriflame ürünü krem deodorant farklılığı tercih edenler için güzel bir seçenek.. Ben daha önce de koltuk altıma farklı bir markanın kremini deniyordum ve çok memnundum. Hem kıyafete leke yapmayıp hem de uzuuun süre mis kokusunu veriyordu.


Bunun da avantajı kıyafetlere leke yapmaması ve ter kokusunu önlemesi diyebilirim. Fresh koku sevenler de bu ürüne şans verebilir. Kullanım olarak da ambalajı tüplü. Ağzını iyi kapatırsanız ürünü dondurmadan uzun süre kullanırsınız.


Oriflame krem deodorant

Oriflame sipariş ve Oriflame Üyelik için Origüzellik e güvenle ulaşabilirsiniz.


Sizler krem deodorant sever misiniz?

4 yorum:

Post Top Ad