Post Top Ad

Farmasi Double Lash Extend Maskara Yorumlar

Evet şu aralar instagramı kasıp kavuran ve adeta fenomen haline gelen Farmasi Double Lash Extend Maskara incelemesi ile karşınızdayım :) Evet üzerine çok konuşuldu çok şey yazıp çizildi ve bende dayanamayıp bi denemek istedim.



Farmasi Double Lash Extend Maskara kullananlar


Maskara benim için makyajda olmazsa olmaz elemandır. O yüzden her yeni tecrübe benim için ayrı bir özeldir. Her maskaraya kolay alışamam. Alırım bir iki denerim ve sonra kenara koyarsam bilin ki çöp üründür. Böyle etrafta şişirilmiş övgülerle bahsedilen ama denediğimde benden 3 puan bile alamayan çok fazla maskara da olmuştur.

Gelelim Farmasi'nin bu çift etkili Double Lash Extend Maskara incelemesine. Çift fırçası var. Bir tarafı kirpiklerinize uzunluk veren düz ince kıllı bir silikon fırça. Diğer tarafı ise kirpiklerinize ekstra hacim veren volume fırçası. Yani ilk etapta hacim veren fırçayı sürüp kirpiklerinize hacim verdikten sonra ardından da uzunluk veren fırçayı uygulayarak kirpikleri ayırıp uzatarak işlemi tamamlıyorsunuz.

Farmasi Double Lash Extend Maskara kullanıcı yorumları

Farmasi Double Lash Extend Maskara yorumlar

Şunu söyleyebilirim.. Gerçekten hakkını veren bir maskara. Özellikle Volume fırçası ciddi anlamda başarılı ve kirpiklere çok güzel hacim ve ekstra siyahlık veriyor. Dikkatli kullanılmazsa kirpiklerde yapışma yapabiliyor. Ona dikkat ederseniz performansı çok çok iyi!


Ürün başarılı! Kirpiklerde çift etki yaratması oldukça güzel.. Gün boyunca akma, bulaşma yapmıyor. Kirpikleri dökmüyor. Temizliği de çift fazlı bir temizleyici ile kolay oluyor. 


Farmasi Double Lash Extend Maskara


Takma kirpik etkisi yaratan maskara grubuna da dahil edebiliriz. O yüzdendir ki kenara not alıp mutlaka denemenizi tavsiye edebilirim. Uygulanmış halini de ekledim ki kafanızda bir fikir oluşsun :) Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.


Sizler nasıl buldunuz? Farmasi Double Lash Extend Maskara kullananlar var mı aranızda? 

7 yorum:

  1. Fırçası çok hoşuma gitti bütün kirpikleri kavrıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi baya etkili fırçası benim de epey hoşuma gitti :) Şimdiye kadar çıkardıkları en güzel maskara bence!!

      Sil
  2. Wow, looks interesting!    

    YanıtlaSil
  3. bu maskara özellikle ince tarafı favorim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende tam tersi hacim veren tarafını çok sevdim:)

      Sil
  4. Abla numarani yaparmissun

    YanıtlaSil

Post Top Ad