Post Top Ad

Oriflame Essentials Fairness Greyfurt Özlü Vücut Losyonu

Mevsimler malum şu ara cildime ekstra özenle bakıyorum.. Cilt kuruluğu, pul pul dökülme gibi sorunlara karşı bol nemlendirici ve duş sonrası bu Oriflame Essentials Fairness greyfurt özlü vücut losyonunu kullanıyorum.


Oriflame Aralık Kataloğu


Tüm cilt tipleri için uygun bir losyon. Greyfurt özü içeriyor :) Bu serinin kremi, yüz temizleme jeli, köpüğü falan da var.. Hatta ben köpüğünü de almıştım ama o üründe bir ambalaj talihsizliği yaşadım ve kullanamadan gitti ne yazık ki..


Oriflame vücut losyonu


Ama şunu söyleyebilirim ki kokuları çok güzel.. Rahatlatıcı bir etkisi var. Losyonun yapısı hafif akışkan ve cilde çok çabuk emiliyor. Ben özellikle duş sonrası tüm vücuduma uyguluyorum. Özellikle kurumaya meyilli dirsekler, dizler ve ayak topuklarına daha fazla sürerseniz de güzel olur. Nemlemdirici etkisi oldukça güzel diyebilirim.


Oriflame üyelik


Uzun süredir kullandığımdan iyi alıştım bu losyona ve tekrar tekrar alabileceğim ürünlerden diyebilirim. Oriflame kataloğunda rahatlıkla bulabileceğiniz bir ürün ve seri. Diğer Oriflame ürünlerine de Origüzellik den girip bakabilir ve siparişinizi oradan da verebilirsiniz.


Sizler Oriflame Aralık Kataloğu'na baktınız mı?

3 yorum:

  1. ÖZellikle kışın çok kuruyor cilt değil mi :)

    YanıtlaSil
  2. Kokusunu merak ettim canım :)

    YanıtlaSil
  3. Oriflame ürünleri kullanmayalı epey oldu, merak ettiğim ürünler görür oldum son zamanlarda.

    YanıtlaSil

Post Top Ad