Post Top Ad

Oriflame Aralık Kataloğu

Herkese selamlar.. Aralık ayının en sevdiğim tarafı yılın son ayı olması nedeniyle bu ayda yapılan tüm alışverişin yılbaşı temalı cıvıl cıvıl konseptlerde olması :) Nereye giderseniz gidin mutlaka yeni yıl konseptli ürünler göreceksiniz. Oriflame Aralık Kataloğu da işte tam öyle cıvıl cıvıl ürünlerle ve fırsatlarla dolu olmuş.


Oriflame yine yapmış yapacağını anlayacağınız. Hem ürünler hem de indirimli fiyatları ile bu ay yine alışveriş yaparken buldum kendimi. Ve tamamiyle cilt bakım alışverişi oldu bu ay benim için. Saç, vücut ve ağız bakım ürünlerine verdim kendimi ve güzel bir alışveriş yaptım.


Öncelikle şu beni benden alan elma şekeri kokulu banyo köpüğü, el kremi ve banyo lifini göstermek istiyorum size. Nasıl minnoşlar nasıl tatlılar anlatamam. Hem yeni yıl uyumlu ambalajları hem de kokuları aşırı güzel. 


Oriflame Aralık Kataloğu

HairX serisinden şampuan deneyimini geçen ay yapmış ve ailecek çok beğenmiştik. Bu ay tekrar aldım ve bir de Oriflame ürünleri içerisinde yeni olan CC kremi de merak edip denemeye karar verdim. İncelemesini de hemen sizlerle paylaşacağım :)


Oriflame saç ürünleri

Son olarak da Oriflame Katalog da birkaç aydır dikkatimi çeken pudralardan bu ay çiçek kokulusunu denemeye karar verdim.. O kadar güzel bir kokusu var ki size anlatamam. Pudra özellikle bizim evde mutlaka olması gereken bir ürün zaten güzel de oldu :)

Oriflame ürünleri


O kadar cilt bakım ürünü seçmişken ağız bakım ürünü de seçmesem olmazdı :) O yüzden bir de Optifresh diş macununu alarak alışverişimi tamamladım. Dediğim gibi dopingli bir cilt bakım alışverişi oldu bu ay bana. Hem bitenler yenilendi hem de yeni bir kaç ürün denenecek.


Yeni yıl öncesi son Oriflame alışverişim de böyle oldu. Sizler son dönem neler aldınız :)? Bu arada Oriflame sipariş ve üyelik işlemleri için Origüzellik e ulaşabilirsiniz..


2 yorum:

Post Top Ad