Post Top Ad

Protez Tırnak Fiyatları

Tırnaklarınız yeterince sağlıklı, istediğiniz kadar uzun veya güzel olmadığında protez tırnak kullanmak çare olabilir. Kendi tırnağınızın üzerine yapılacak olan uygulamalar sonucunda hemen kullanmaya başlayacağınız bir tırnaktır. Doğal görünümü ve tırnağa zarar vermeyen yapısı sayesinde tırnak uzatmakta zorlanan kadınların da tırnak kullanmasını mümkün hale getirir. Bakımlı ve güzel tırnaklarınızın olmasını istediğinizde uzaması için geçecek zaman, bakımına ayrılacak bütçe veya diğer işlerle uğraşmanız gerekmeden en doğal şekilde uzun tırnak kullanmanız sağlanır. Özel günlerinizde olduğu kadar farklı günlerinizde de aynı şekilde kullanım rahatlığı verir.




Protez Tırnak Uygulaması Nasıl Yapılır?


Tırnak uygulamasından yararlanmak isteyenlerin bazı ortak şikayetleri vardır.

Bunlar arasında:

· Tırnak yeme alışkanlığına karşı koyamayanlar,

· Kırılgan tırnakları olanlar,

· Uzatmak için zamanı olmayanlar,

· Tırnak yapısında sorun olduğu için güzel görüntü elde edemeyenler bulunur.


Uygulanması için de oldukça kısa bir zaman ayrılması yeterli olur. Her el ve tırnak türüne uygulanması mümkündür. Protez tırnak malzemeleri de oldukça azdır. Uygulamadan önce tırnağın ucuna sadece uçları kaplayacak şekilde tırnak yapıştırılır. Takılan tırnağın kendi tırnağınızla eş olacak şekilde törpülenmesi sağlanır. Arada fark olmaması için çaba sarf edilir. Aksi durumda tırnağınızla arasındaki fark doğal bir tırnak görüntüsünden uzak, eşit olmayan bir tırnak olacaktır. Eşitleme işlemi sonrasında akrilik uygulamasına geçilir. Akrilik tırnağın pütürlü bir hal almasına neden olunca da yeniden törpü işlemi tapılması sağlanır. Parlatma işleminden sonra tırnaklarınız kullanıma hazır hale gelir.


Protez Tırnak Fiyatları Nedir? 


Protez tırnaklardan kullanmak isteyenlerin en sık merak ettikleri konuların başında protez tırnak fiyatları gelir. Bu tırnakların yapılmasında kullanılan malzemeler ve en önemlisi tırnağın kalitesi bu konuda belirleyici olur. Tırnak yapısından kaynaklanan zorluk olması halinde farklı uygulamaların yapılması da gerekli olabilir. Bunun için mutlaka bir merkezden görüş almak daha iyi olacaktır. Farklı kalite, model ve tasarımlarına karar verdikten sonra tırnaklarınızın daha güzel görünmesi için vermeniz gereken bedel de ortaya çıkar. İşlem ve tırnağın kalitesi bu konuda belirleyici olacağından net bir rakam kullanmak mümkün olmayabilir.


Protez Tırnak Ne Kadar Dayanır?


Tırnaklarınızla alakalı protez tırnak fiyatları İstanbul için araştırma yaparken bir önemli detayı daha atlamamak gerekir. Çünkü maliyetini hesaplarken aynı tırnağı ne kadar süre kullanabileceğinizin de değerlendirmesini yapmalısınız. Tırnaklarınızın uzama durumuna bağlı bir şekilde değişkenlik gösterdiğini söylemek doğru olacaktır. Tırnakları fazla uzayanlar için süre biraz da kısalabilir. Ama genel anlamda 1 ay sonunda yenilenmesi gerekir. Bunun nedeni tırnaklarınızın dipten itibaren uzamış olmasıdır. Tekrar törpü ve dolgu malzemeleri kullanarak yenilenmesi daha iyi görünmesine neden olacaktır. Bu süre bazen 25 güne de düşebilir.


Protez Tırnak Nasıl Çıkarılır?


Tamamen uzamasını beklemeden tırnaklarını sadece sıkıldığı için bile çıkarmak isteyen kadınlar olabilir. Böyle olduğunda işlemi yaptırdığınız yere giderek yardım almak en doğru yoldur. Uygulama yaptıkları malzemelerin silinmesi ve tırnakların çıkarılması konusunda yardım alabilirsiniz. Evde kendi başınıza tırnakların çıkarılması ise oldukça zor olacaktır. Üretilen özel sıvılar sayesinde tırnakların kısa süre içinde çıkarılması veya yeniden farklı model tırnaklarla değiştirilmesi sağlanır. Kalıcı sorun yaşamamak için dikkatli olmalısınız.

4 yorum:

  1. protez hiç yaptırmadım gerek duymadım ama tırnak yiyenler için özellikle çok iyi bir çözüm bence..

    YanıtlaSil
  2. This colour is so fabulous!     

    YanıtlaSil

Post Top Ad