Post Top Ad

Kahverengi Trençkot

Bu aralar havaların oldukça şaşkın olduğu bir dönem olacak ki birkaç gündür baharı aratmayan güzel bir hava vardı :) Bahar geldi herhalde dedirttiren havalar tam bir trençkot havasıydı diyebilirim ki ben de dayanamadım ve Shein'den aldığım kahverengi trençkotumu kombinledim.


Kahverengi trençkot uzun boyuyla ve efil efil duruşuyla tam benlik bir seçim olmuş! Kolları büzgülü model ve kollarına bayıldığımı söyleyebilirim :) Oldukça ince ve terletmeyen bir kumaşı var. Ayrıca kemeri de var. Ben kullanmasam da belirteyim.


Trençkot kombinleri bahar aylarında en sık tercih ettiğim kombinler. Hem spor hem şık.. Ayrıca bir duruşu bir havası var. Türlü türlü trençkot modellerini Shein de bulabilirsiniz. Ben bu koyu kahve trençkotu tercih ettim. Ayrıca uzun duruşuyla tam bir tesettür trençkotu da diyebilirim.


Ben modelini ve duruşunu çok beğendim. Umarım siz de beğenirsiniz. Ayrıca 31 Mart'a kadar Shein alışverişlerinize özel %15 indirim kodumuz: 21pemb. Ürün linkini postun en altında bulabilirsiniz :)


kahverengi trençkot

Koyu kahve trençkot

tesettür trençkot

trençkot modelleri

Trençkot: Shein

Pantolon: Mango

Çanta: Chqel

Ayakkabı: Shein



2 yorum:

Post Top Ad