Post Top Ad

Kalıcı Makyaj Nedir?

Günümüzde teknoloji o kadar ilerledi ki kalıcı makyaj bile yaptırabiliyoruz artık değil mi :) O yüzden günümüzün insanı çok şanslı! Kim vaktinin büyük kısmını çalarak makyaj yapmayı ya da aynanın karşısına geçip saatlerce uğraşmayı sevmiyorsa kalıcı makyaj yaptırabiliyor artık..


kalıcı makyaj nişantaşı


Mazide kaldı o "eyeliner çekemiyorum" lar, "kaşlarım çıkmıyor" lar ya da "rujum siliniyor" lar.. Çünkü tek bir mikropigmentasyon işlemi ile nerden baksaniız 2-3 yıl kalıcı makyaj yaptırabiliyorsunuz artık.. Özellikle göz çizgisi, kaş ve dudaklara yapılan bu yarı kalıcı işlemle gündelik hayatta da solgun bir görünümden de kurtulmuş oluyorsunuz.


Kalıcı Makyaj Kimlere Yapılır?


Başında da dediğim gibi yoğun tempolu bir hayatınız var ve her gün makyajla uğraşmak bir işkence gibi geliyorsa kalıcı makyaja başvurabilirsiniz. Aynı zamanda aşırı beyaz tenli veya solgun bir cildiniz varsa da bu işlem sizi rahatlatabilir. Ve birtakım kusurların kapatılması adına da yapılabiliyor tabi.


Bu uygulamada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta alerjenik bir cildiniz olmaması ve işin uzmanı ile iletişime geçmeniz..


Kalıcı Makyaj Ne Kadar Sürer?


Ortalama 2 ila 3 yıl dayanabilmektedir. Ama tabi bunda cilt yapısının ve cildin kendini yenileme özelliği de büyük etken. 


Sonuç itibari ile yine kadınların işini kolaylaştıran güzel bir uygulama ve zahmetsizce güzellik işlemi diyebilir miyiz.. Memnun olan kadar olmayan da vardır eminim ama kalıcı makyaj silme ile ilgili de işlemler yapıldığını duymuştum. Lazer ya da solüsyonlar ile uzman eller eşliğinde kalıcı makyaj silme işlemi de yapılıyor bildiğim kadarıyla..


Önemli olan bu işi profesyonel bir güzellik uzmanının yapması ve sonucunda memnun kalmak. Sizler kalıcı makyaj yaptırdınız mı hiç?

2 yorum:

  1. dudak kontürü yaptırmıştım çok acıyor ama şahane duruyor bitince..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eminim çok güzel olmuştur! Gerçekten çok başarılı uygulamalar var :)!

      Sil

Post Top Ad