Post Top Ad

Nsup ve Bio Wave I She ile Sevgililer Günü Etkinliği

Geçtiğimiz günlerde blogger camiasından severek takip ettiğim sevgili arkadaşım Nihal'in atılımıyla gerçekleşen Sevgililer Günü etkinliğine dahil oldum ve ilk kez ürünlerini deneyeceğim dermokozmetik markalardan Nsup ve Bio Wave I She ile tanışmış oldum :)


Gıda takviyeleri ile Nsup, dermokozmetik ürünleri ile de Bio Wave I She Sezag Ilaç Firması bünyesinde bulunuyor. Ürünleri doktorlar ve diyetisyenler tarafından tavsiye edilen ve hem eczanelerde hem de online satış platformlarında bulabileceğiniz ürünler.


Ben de bu etkinlikte oldukça ilgimi çeken Bio Wave I She markasının seçtiğim birkaç ürününü deneme fırsatı yakaladım ve en ihtiyacım olan ürünleri seçtim. Sizlerle de seçtiğim ürünlerden kısaca bahsedeyim :)


Sevgililer Günü blogger etkinliği


Bio Wave Daily Sun Protection Cream - Güneş Kremi 75 ml


Tüm cilt tipleri için uygun 50 spf korumalı bir güneş kremi. Cilt üzerinde kolay dağılan ve yağlı bir his bırakmayan nemlendirici ve yumuşatıcı etkili bu kremi hemen bu yaz kullanmak üzere beklemeye aldım :) Kullanır kullanmaz detaylı yazısını da yayınlıyor olacağım.


Bio Wave Phytoactive Hair Strengthening Shampoo 300 ml


İçerisinde paraben, sls ve yapay koku bulunmayan ve saç güçleştirici şampuan olarak geçen bu ürünü de hem eşim hem de ben oldukça merak ettik. Zayıf ve dökülmeye meyilli eşimin saçlarına da iyi geleceğini ümit ediyorum. Çünkü içerisindeki hassas temizleyici maddeler sayesinde saçı yıpratmadan ve tahriş etmeden temizliyormuş. 


Bio Wave Daily Cleansing Foam - Temizleme Köpüğü


Sabun içermeyen ve hassas temizleyicileri sayesinde cildi tahriş etmeyen bu yüz temizleme köpüğünü gelir gelmez kullanmaya başladım. Temizleyici etkisi oldukça güzel. Ben bide Foreo Luna Mini 2 ile kullanıyorum ve cildimdeki kiri, yağı ve makyaj kalıntılarını çok güzel çıkarıyor. Şu an için oldukça memnunum.


Bio Wave Face Lift Renewal Eye Cream - 15 ml


Kök hücrelerin aktive olmasını ve kolajen sentezini aktive eden bu göz kremi göz çevresindeki çizgi, kırışıklık ve şişkinlik gibi yaşlanma belirtileri ile mücadele ediyor. Doğal bir nemlendirici ve cilt bariyeri güçlendirici bu kremi de hemen denemeye başladım. Kısa süre içerisinde inceleme yazısını da eklerim buraya.


Genel anlamda içerikleri oldukça temiz ve sodyum, sülfat, paraben, sentetik boya ve hayvansal yan ürünler içermeyen ve hayvanlar üzerinde test yapmayan bu markalar ile #huzunsarisiile14subat etkinliğinde beni tanıştırdığı için sevgili arkadaşım Hüzün Sarısı https://www.huzunsarisi.com/ Nihal e çok teşekkür ediyorum. 


Pandemi sürecinde özelllikle harika bir etkinliğe imza atmış bulundu kendisi. Ben ilk kez etkinliğine dahil olmakla birlikte daha önce de pek çok başarılı etkinlikler düzenlediğini biliyorum. Böyle emek dolu çalışmaları da her zaman takdir ediyorum. 


Sizler de Nsup ve Bio Wave I She ürünlerini incelemek ve denemek isterseniz hem eczanelerden hem de Trendyol, N11, Hepsi Burada gibi online satış platformlarından temin edebilirsiniz. 


Sevgiler...

6 yorum:

  1. Great products
    Thanks for share :)

    https://softcutieblog.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. çok güzel ürünlerle tanıştık :)

    YanıtlaSil
  3. ben markayı ilk defa duydum bakalım yorumların nasıl bekliyorum :-)

    YanıtlaSil

Post Top Ad