Post Top Ad

Oriflame The One Krem Göz Farı / Golden Brown

Krem far ya da pigment farları şu ara inanılmaz seviyorum ve göz makyajına aşırı yakıştıklarını ve derinlik kattıklarını düşünüyorum. Özellikle böyle siyahlar, kahveler, yeşiller falan nasıl güzel!!!


Oriflame göz farı

Oriflame Şubat Kataloğu alışverişime bir krem göz farı eklemiştim ki iyiki almışım. Rengine duruşuna bayıldım!!! Golden Brown -altın kahve- diye geçiyor rengi. Toplamda 4 farklı rengi var. 4 g'lık mini kavanoz ambalajı var.


Oriflame The One Colour Impact Krem göz farı; yapı ve pigment olarak oldukça başarılı, tek sürüşte rengini çok iyi veren ve gün boyu çıkmayan bu krem farı iyiki de denemişim. Bendeki rengi ayrıca çok çok güzel!!!


Oriflame krem göz farı

Oriflame krem farları bu yüzden oldukça beğeniyorum. Bu arada göz kapaklarımda çizgilenme de yapmadı ki bu da benim en takıntılı olduğum konulardan biri. 


Ben bu farı parmakla uyguluyorum gözlerime ama siz fırça da kullanabilirsiniz tabi. Nasıl kolayınıza geliyorsa. Ayrıca yoğun sürdüğünüzde çok daha etkileyici durduğunu da söyleyeyim :) Ben alttaki resimde günlük bir makyajım için denedim mesela.


Oriflame göz farı kullananlar

Oriflame ürünlerini ister online dan ( ben Origüzellik sayfasından sipariş veriyorum) isterseniz de kataloglardan temin edebilirsiniz. Ayrıca Oriflame üyelik düşünürseniz de Origüzellik e ulaşmanız yeterli :)


Sevgiler...


2 yorum:

  1. rengi çok güzel gerçekten ben de diğer renklerine bakacağım şimdi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa çok teşekkür ederim evet siz beğenmiştiniz baya :)

      Sil

Post Top Ad